TV HABER

A Haber muhabiri ile CHP'li vekil birbirlerine girdi

Ümraniye İlçe Seçim Kurulu'nda AK Parti'nin itirazıyla başlayan sayım devam ederken A Haber muhabiri ile CHP Milletvekili Mahmut Tanal arasında açıklanan rakamlar konusunda tartışma yaşandı.

A Haber muhabiri ile CHP'li vekil birbirlerine girdi

ÜMRANİYE seçim kurulunda CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın canlı yayında A Haber muhabirine müdahalesi kavga çıkardı. Muhabir, canlı yayın sırasında müdahale ettiği için Tanal'ı uyarırken, ikili arasındaki tartışma neredeyse kavgaya dönüşecekti.

AK Parti ve CHP arasındaki İstanbul polemiği sürüyor. Yeniden sayımda Binali Yıldırım'ın oylarında belirgin bir artış görülürken Ümraniye İlçe Seçim Kurulu'nda CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile A Haber muhabiri arasında tartışma çıktı.

Canlı yayında müdahale

Oy sayımının devam ettiği sırada A Haber muhabiri, canlı yayında son rakamları izleyiciyye paylaştı. Bu sırada CHP Milletvekili Mahmut Tanal, anons edilen rakamların doğru olmadığını söyleyerek canlı yayında sesi duyulacak biçimde koridordan bağırdı.

Araya girdiler

Yayın sırasında yaşananlara tepki gösteren muhabir, Tanal'a rakamları yayından sonra kendisine iletebileceğini söyleyerek uyardı. Tanal ise muhabiri ısrarla kamuoyuna yanlış bilgi vermekle suçladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar