GÜNDEM

8-9-10-11-12 Mart tarihlerinde ödemeler olacak, Emekliye ek ödeme verilecek, Bankalar açıkladı, Kimler alabilecek?

8-9-10-11-12 Mart tarihleri arasında kredi alabileceksiniz. Emekli olan kişiler bu kredileri hesaplarına atacak!

8-9-10-11-12 Mart tarihlerinde ödemeler olacak, Emekliye ek ödeme verilecek, Bankalar açıkladı, Kimler alabilecek?

8-9-10-11-12 Mart tarihlerinde, emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlara kamu bankaları ve özel bankaları tarafından yeni bir kampanya duyurusu paylaşıldı. 8 ve 12 Mart tarihleri arasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emekliler için banka müşterileri olmaları durumunda artık gelir belgesiz olarak 50.000 TL'ye kadar ödemeler verileceği açıklandı. 8 ve 12 Mart tarihleri arasında yapacağınız Bu işlemlerde kredi kullanabilmeniz için başvuru yapmış olduğunuz banka üzerinden emekli maaşı hesabınızın olması gerekiyor.

Ziraat Bankası 50.000 TL'ye kadar emekli ödemesi verecek...

Ziraat Bankası 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabileceksiniz. Ziraat Bankası şubeleri üzerinden ve Ziraat Bankası internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve dilediğiniz zamanlarda bu kredileri hesaplarınıza yatırarak da hemen aynı gün içinde kullanabileceksiniz.

DenizBank emekli kredisi 50.000 TL'ye kadar ödeme verecek...

DenizBank emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar da bu bankadan maaş almaları durumunda deniz mobil uygulamasını kullanarak diledikleri zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor ve nakit kredi ödemelerini gerçekleştirerek istedikleri zaman bankadan ihtiyaç kredisi alabilmektedirler. Denizbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden Denizbank'ın SMS Kredi servisini kullanarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. kredim yazın boşluk bırakın t.c kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazarak sms kredi servisi numarası olan 32 80 numarasına mesaj göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar