GÜNDEM

600 bin TL'si Olanlar Yaşadı! Varlığını Akbank'a Taşıyanlara 12 bin TL Bonus Ödemesi Yapılıyor!

Akbank, 600 bin TL varlığı olanlar için 12 bin TL'lik bonus ödemesini başlattı. Eğer varlığınızı Akbank'a taşımaya karar veririseniz sizler de bonusunuzu alabilirsiniz. İşte kampanyaya dair detaylar ve başvuru yolları...

600 bin TL'si Olanlar Yaşadı! Varlığını Akbank'a Taşıyanlara 12 bin TL Bonus Ödemesi Yapılıyor!

Akbank'ın önemli kampanyasında 12 bin TL'lik bonus ödemesi gündeme geldi. Zubizu ismi verilen kampanyanın detayları paylaşıldı. 600 bin TL'lik varlığınızı Akbank hesabınıza taşırsanız bonus ödemesi almaya hak kazanıyorsunuz. Bu doğrultuda detayları sizlerle paylaşacağız.

Akbank Kampanya Şartları Nelerdir?

Bankadan gelen duyuru kapsamında aşağıdaki ifadelere yer verildi:
"Siz de "1009ZUBİZU12" davet koduyla mobilden Akbanklı olup, en az 600.000 TL varlığını Akbank’a taşıyın, 12.000 TL’ye varan chip-para kazanın."
Dolayısıyla, davet kodunu kullanarak mobil uygulama üzerinden ilk defa Akbank'lı olanların bu kampanyadan faydalanabileceği de vurgulandı. Sizler de fırsatı kaçırmak istemezseniz şartları tam olarak karşıladığınıza emin olmalısınız.

31 Mart 2023'e Kadar Geçerli!

Kampanyanın 6 Mart'ta başladığı ve 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olduğu vurgulanıyor. Bu gelişme sonrasında bankadan gelen diğer haberler de dikkat çekmekte. Aşağıdaki detayı gözden kaçırmamanız gerekeecek:

"Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan kişilerin, mobilden davet kodu ile Akbank müşterisi olduktan sonra takip eden Mart, Nisan ve Mayıs ayı boyunca, her ayın son gün bakiyesi veya aylık ortalama varlık bakiyesi 600.000 TL ve üzeri varlık büyüklüğü olması kontrol edilir. Aylık ortalama varlık bakiyesi, ilgili ay içesindeki gün sonu varlık bakiyelerinin ortalaması olarak hesaplanır. Müşteri bu aylardan her birinde gereken koşulu sağladığı tespit edildiği durumda aylık 4.000TL chip para hak kazanacaktır. Kampanyadan toplam 12.000TL chip-para kazanılabilir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar