GÜNDEM

5500 TL'lik Çocuk Desteği İçin e-Devlet'ten Başvurmanız Yeterli! Aileler PTT'den Ödeme Alacak!

Çocuğu olan ailelere ödenecek 5500 TL için başvurular açıldı. Ödemelerin PTT üzerinden yapılacağı belirtildi. Peki ya okula giden çocuklar için nasıl destek ödemesi alınır? Başvuru için e-Devlet'ten nasıl bir işlem uygulanacak? SED ödemelerinde son durum haberimizde...

5500 TL'lik Çocuk Desteği İçin e-Devlet'ten Başvurmanız Yeterli! Aileler PTT'den Ödeme Alacak!

Eğer çocuğunuz okula gidiyor ise sizler de destek ödemesinden faydalanabilirsiniz. Bu zamana kadar öğrencilere sağlanan yardımlar arasında bulunan SED ödemeleri ile birlikte detaylar paylaşıldı. Öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına katkı sunulması amacı ile verilen bu ödemeler hakkında ne biliyoruz? Nasıl başvuru yapılacağı ve aylık kaç TL ödeneceği belli oldu.

SED Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sosyal ve Ekonomik Destek açılımına sahip olan bu yardımdan yararlanmak isterseniz e-Devlet üzerinden kimlik ve e-Devlet şifrenizle giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise ilgili destek ekranına ulaşmalı ve başvurunuzu tamamlamalısınız. Gelir durumunun ödemeyi alıp almayacağınız konusunda etkili bir kriter olduğunu hatırlatalım.

5500 TL'ye Kadar Ödeme Yapılacak!

Yardım parasının 5500 TL'ye kadar ödenebileceği vurgulanırken, bir diğer yandan da ödemelerle ilgili bazı detaylara yer verildi. 3300 TL olan SED ödemesi, değişken durumlarla birlikte 5500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Eğer yardımlardna yararlanmak istiyorsanız ve çocuğunuz okula gidiyor ise vakit kaybetmeden sizler de başvuru sağlayın. Hem çocuğunuzun eğitim öğretim hayatında ona destek olun hem de destek ödemesiyle birlikte daha rahat imkanlar sunun.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar