GÜNDEM

50.000 TL nakit kredi ödemesi… Garanti Bankası hemen başvuru yapana hesaplara gönderecek

50.000 TL nakit kredi ödemesi… Garanti Bankası hemen başvuru yapana hesaplara gönderecek

50.000 TL nakit kredi ödemesi… Garanti Bankası hemen başvuru yapana hesaplara gönderecek

Garanti Bankası tarafından yapılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi alacak olan kişilere 50.000 TL ödeme verileceği resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı.

50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada Garanti Bankası müşterisi olan vatandaşların Garanti Bankası şubelerine gitmeden de başvurularını gerçekleştirebilecekleri kampanyalar dahilinde mart ayı sonuna kadar düşük faizle ödemeler alacağı açıklandı.

50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanarak nakit kredi ödemelerinizi hesabınıza yatırmak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olarak hemen işlemlerinizi yapabilecek ve dilediğiniz zaman 50 bin TL krediyi internet üzerinden de kendi hesabınıza yatırabileceksiniz.

Garanti Bankası müşterisi olan vatandaşlar için yapılan bu Kredi ödemelerinde uygun faizlerle ödemeler hızlı bir şekilde yapılacak ve dilediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kredi ödemesi sizin için hesaplarda olacaktır. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 50.000 TL 36 ay vadeli kredi almak istiyorlarsa, t.c kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında nakit kredi ödemelerinden faydalanabilmeniz için kredi puanınızın 1100 ve üzerinde olması banka tarafından istenen şartların başında gelmektedir. Garanti Bankası bireysel ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirecek olan kişiler emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapabilmeleri için şubelere gitmeden hemen aynı gün içinde kredi ödemesi alabilirler.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi yapmak için banka şubesine giderken kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden veya Garanti Bankası gişe personeli üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvuru formunuzu doldurarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve bu Bankadan da Kredi alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum