GÜNDEM

5 Dakikada Krediniz Hazır! 65 Bin TL Kredi İçin Şartlar Açıklandı!

Bankadan gelen sevindiren haberle sonrası 65 bin TL kredi için şartlar ortaya çıktı. Eğer kredi ihtiyacınız var ise vade sayısı ve faiz oranı gibi detaylara da hakim olmalısınız. İşte birkaç dakikada hazırlanan kredinizle ilgili detaylar...

5 Dakikada Krediniz Hazır! 65 Bin TL Kredi İçin Şartlar Açıklandı!

Kredi çekme konusunda oldukça hızlı davranan Aktif Bank, sunduğu imkanlar ile dikkat çekiyor. Aktif Bank'ın dijital versiyonu olan N Kolay üzerinden değerlendirebileceğiniz kredi kampanyalarından da söz edelim. 5 dakikada hazır olan kredilerle birlikte haftasonu olmasına rağmen kredinizi hemen çekebiliyorsunuz.

65 Bin TL Kredi Veriliyor

Bankanın 65 bin TL'lik krediyi, eğer şartları karşılıyorsanız kısa süre içerisinde hesaba yansıttığı belirtiliyor. İhtiyaç doğrultusunda çekilecek kredide faiz oranları da paylaşıldı. Mart ayına özel yüzde kaç faiz üzerinden kredi verilecek?

36 Ay Vadeye %2,68 Oranlı Kredi!

36 aya kadar vade seçeneğinin yanı sıra, Mart ayında %2,68 oranlı kredi verilebileceği açıklandı. Bankanın resmi açıklamasında ise “N Kolay'da 70.000 TL'ye kadar kredinizi 5 dakikada alırsınız! Üstelik size özel faizlerle kullandığınız krediniz şubeye gitmeden, hafta sonu olsa bile anında hesabınıza geçer” denildi.
50 bin TL'ye kadar olan kredi seçeneklerinde 36 ay vade uygulanıyor. 50 - 100 bin TL arası kredilerde ise 24 ay vade ön plana çıkmaktadır. 12 ay vadeyi tercih ederseniz de 100 bin TL ve üzeri kerdi çekebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar