GÜNDEM

4 Litre Ayçiçek Yağında Büyük İndirim Var! Yetişen Düşük Fiyattan Ayçiçek Yağı Satın Alabilecek!

Ayçiçek yağındaki yeni indirim büyük ses getirecek. 4 litrelik sıvıyağ kaç TL'den satışa sunuluyor? Ayçiçek yağı satın alacaklar bu habere dikkat etsin. Düşük fiyatlı sıvıyağ için kampanyayı yapan marketin adı belli oldu. Üründe 30 TL'den fazla indirim uygulandı.

4 Litre Ayçiçek Yağında Büyük İndirim Var! Yetişen Düşük Fiyattan Ayçiçek Yağı Satın Alabilecek!

Ayçiçek yağındaki güncel kampanyalar ve çok daha fazlası paylaşıldı. Sıvıyağ satın almak isteyenler bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Şubat ayına damgasını vuran indirimde fiyatlar iyice düştü. Son zamanlarda ayçiçek yağı hakkında başka neler biliyoruz? Fiyatları gittikçe artan temel gıda ürünlerinde bu sefer indirim var.

Ayçiçek Yağı İyice Ucuzladı!

Ayçiçek yağının 4 litresinde büyük bir fiyat farkı var. Sıvıyağ iyice ucuzladı ve haliyle bu durum marketteki kampanyalara da yansımış vaziyette. Ayçiçek yağı satın alacaksanız güncel fiyatları sizlerle paylaşalım. Müşteriler, indirimli ürünleri yakından takip edebilmek adına düzenli olarak araştırma yapıyor.

Komili Ayçiçek Yağı Kaç TL'ye Düştü?

Komili 4 Litre Ayçiçek Yağı, pet şişe halinde 124,95 TL'ye satılıyor. Çağrı Market'teki kampanya sonrasında ürünün normal fiyatı 159,95 TL olarak açıklandı. Bu da demek oluyor ki 30 TL'den fazla fiyat düşüşü meydana geldi. Söz konusu Komili Ayçiçek Yağı'nı satın almak isteyenler güncel olarak işlem sağlayabilir. İndirimin ne zaman sona ereceği ise market detaylarında yer almakta.

Yeni İndirimler Gelebilir

Öte yandan sıvıyağda yeni kampanyalar yapılabilir. Çünkü ayçiçek yağı stoklarıyla ilgili olumlu gelişmeler meydana geliyor. Bu doğrultuda ithalatta da bazı vergilerin sıfırlanması ayçiçek yağında indirim müjdesini getirmiş olabilir. Yakında market fiyatlarında yeni bir sıvıyağ indirimi meydana gelir mi sizlerle paylaşıyor olacağız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar