GÜNDEM

3280 Numarasına Mesaj Gönderenlere, Banka Gelir Belgesiz, 55.000 TL Ödeme Vereceğini Açıkladı

3280 Numarasına Mesaj Gönderenlere, Banka Gelir Belgesiz, 55.000 TL Ödeme Vereceğini Açıkladı

3280 Numarasına Mesaj Gönderenlere, Banka Gelir Belgesiz, 55.000 TL Ödeme Vereceğini Açıkladı

32 80 numarasına mesaj göndererek 55.000'ye kadar nakit kredi ödemesi almak istiyorsunuz Denizbank tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilecek ve nakit kredi kullanabileceksiniz. 55.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda cep telefonları üzerinden mesaj göndererek de DenizBank'ın başlatmış olduğu bu Kredi kampanyasına katılabilecek ve nakit kredi ödemesinden faydalanarak diledikleri zaman ödemelerini hesaplarına yatırabileceklerdir. ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için DenizBank'ın başlattığı SMS servis numarası olan 32 80 numarasına başvurunuzu yaparak cebimde Kredi kampanyasına katılabilirsiniz.

Denizbank cebimde Kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemelerini internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de alabilirler. 32 80 numarasına kredi başvurusu yaparak onay almak isteyen vatandaşların kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulamalar ile birlikte Kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde banka hesaplarına yatırılacak ve onaylanan bu krediler dilediğiniz zaman sizlerin hesaplarına yatırılarak kullandırılacaklar. ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz sizler de ihtiyaç kredisi ödemelerinizi gelir belgesiz olarak 55 bin TL'ye kadar Denizbank üzerinden yapabilirsiniz.

Denizbank nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu Bu kampanyada, cep telefonunuzun mesaj kısmından ücretli mesaj atarak sizlere hemen sonuç vermektedir. cep telefonunuzun Mesaj kısmına girdikten sonra kredim t.c kimlik doğum tarihi yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar