GÜNDEM

3038 TL Yardım Ödemesi İçin e-Devlet'ten Başvurun! Her Ay Nakit Desteğinizi PTT'den Çekebileceksiniz!

Öğrencilere ve çocuklu ailelere verilen yardımlar dikkat çekiyor. Siz de e-Devlet'ten başvurarak 3038 TL destek parasını alma hakkına sahip olabilirsiniz. PTT'den kimlik ile nakit yardım paranızı hemen çekin...

3038 TL Yardım Ödemesi İçin e-Devlet'ten Başvurun! Her Ay Nakit Desteğinizi PTT'den Çekebileceksiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın vermiş olduğu Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesine ilişkin merak edilenler aktarılıyor. Bu doğrultuda eğer sizler de çocuğunuz okula gidiyor veya bizzat siz okuyorsanız yardım parası alabilirsiniz. İlköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencilere sağlanan imkanlardan söz edeceğiz.

3038 TL Hesabınıza Yatacak!

2023 yılı itibarıyla güncel olarak 3038 TL ödeme yapılıyor. Sosyal ve Ekonomik Destek parası alabilmek adına başvuru yapmanız gerekecek. Başvuru işlemleri için ise e-Devlet üzerinden işlem sağlamalısınız. Bakanlık onaylı bu yardım parası, öğrencilerin temel ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitimlerine aralıksız devam edebilmesi adına çok önemli.

e-Devlet'ten Nasıl Başvurulur?

e-Devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına Sosyal ve Ekonomik Destek yazarak başvuru sayfasına gidebilirsiniz. İnceleme sonrası ödeme almanıza karar verilir ise PTT'den kimlik ile nakit desteğinizi almanız mümkün olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar