GÜNDEM

3 Banka Paylaştı! 500 Bin TL Konut Kredisinde Yarışıyorlar! Konut Kredisi Faiz Oranları

Giderek artan ev fiyatları sebebiyle vatandaşlar bankaların konut kredisi kampanyalarını yakından takip ediyor.

3 Banka Paylaştı! 500 Bin TL Konut Kredisinde Yarışıyorlar! Konut Kredisi Faiz Oranları

Giderek artan ev fiyatları sebebiyle vatandaşlar bankaların konut kredisi kampanyalarını yakından takip ediyor. 500 bin TL konut kredisinde 120 ay vade ile hesaplama yapanlara Ziraat Bankası, Halkbank ve Şekerbank’tan müjdeli haber geldi…

Bankalar konut kredisi kullanarak hayallerindeki eve sahip olmak isteyen vatandaşlara özel kampanyalar yapıyor. Türkiye bankacılık sektörünün önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası ve Halkbank, düşük faizli konut kredisi kampanyalarını duyurdu. Özel bankalar arasında ise Şekerbank konut sahibi olmak isteyenlere cazip oranlarla ev kredisi fırsatı sunuyor. Şekerbank 500 bin TL’ye kadar olan kısmı için evin değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi tahsis ederek herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Kampanyası

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan kamu bankalarından Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren kampanyasını duyurdu. 2023 yılında bütçe dostu seçeneklerle ev sahibi olmak isteyenler Ziraat Bankası’ndan Emeklinin Artısı Konut Kredisi kampanyasını tercih ediyor. Bu kampanya kapsamında vatandaşlara yüzde 1.29 faiz oranından başlayan faizlerle ev kredisi veriliyor. Ayrıca Çalışanın Artısı Konut Kredisi kampanyasında da ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1.36 faiz oranlarıyla konut kredisi imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası’nın bu avantajlı konut kredisi kampanyasına başvuru yapmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine girmeniz yeterli oluyor.

Halkbank Konut Kredisi Kampanyası

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyenler Halkbank konut kredisi kampanyasını da yakından takip ediyor. Cazip faiz oranları ile vatandaşları ev sahibi yapan Halkbank, 2. el konut alımlarında 100 bin TL’ye kadar 120 ay vade ile yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranları uyguluyor. Sıfır konutlarda ise Halkbank konut kredisinde uygulanan faiz oranı yüzde 1.20 olarak kayıtlara geçiyor.Sıfır konutlar için, 1 milyon TL ve üzeri kredi kullanımlarında yüzde 1.29 faiz oranı, ikinci el konutlarda aynı tutar yüzde 1.36 faiz oranı uygulanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar