GÜNDEM

3 Ay Ertelemeli 10 Bin TL Finans Desteği: Albaraka Pratik Finansman Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Albaraka Türk Katılım Bankası ile 10 bin TL'lik vade farksız finans desteği sunuluyor. 3 ay ertelemeli finansman desteği için Albaraka Pratik Finansman Kart başvurusu nasıl yapılır sizlerle paylaşıyoruz.

3 Ay Ertelemeli 10 Bin TL Finans Desteği: Albaraka Pratik Finansman Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Albaraka Pratik Finansman Kart ile 10 bin TL'lik finans desteği alabilirsiniz. Bu sayede çeşitli harcamalarınız için bu kartı kullanabileceksiniz. Ödeme kolaylığının sağlandığını da belirtelim. 3 ay ertelemli şekilde ödeme planı oluşturabilirsiniz.

6 Ay Vadeli Ödenecek!

Albaraka'nın Pratik Finansman Kart'ını kullananlar, 10 bin TL'lik finans desteğinde yalnızca erteleme değil yüksek vade hakkında da sahip. Kimlerin bu fırsattan yararlanabileceği de soruluyor. Öncelikle yeni müşteri hesabı açmanız gerekiyor. Yeni müşterileri kapsayan bu kampanya neticesinde fırsatlar sizi beklemekte.

Albaraka Türk Finansman Kart Başvurusu Nasıl Yapılır*

Albaraka Pratik Finansman Kart başvurusu için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Albaraka TÜrk uygulamasına giriş yaptıktan sonra Kampanyalar menüsü üzerinden Vade farksız 10 bin TL'lik ödemenin yapıldığı kampanyayı seçmelisiniz. İşlem menüsüne girin ve Pratik Finansman Kart'a tıklayın. Daha sonra bu alandan gerekli başvuruyu yapın.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar