POLEMİK

"3 Adam" TV 8 kulisinde alem mi yapıyor?..

Demet Akalan, bir süredir atıştığı "3 Adam" hakkında çarpıcı bir suçlama yaptı... Bakalım TV 8'in patronu Acun Ilıcalı bu iddia için ne diyecek?..

"3 Adam" TV 8 kulisinde alem mi yapıyor?..

Demet Akalın ile '3 Adam' programının sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak arasındaki atışma büyüyor.

Demet Akalan'ın son suçlaması ise TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'yı rahatsız edecek cinsten...

Demet Akalın, son günlerde Esen Yenenler'in İşte Benim Stilim kızları ve Murat Boz'la alem yaptığı iddiasını bir adım daha ileri götürdü ve "3 Adam"ı "Ekmek yedikleri kulislerde alem yapmakla" suçladı...

Acun Ilıcalı'nın bu iddia üzerine nasıl bir tavır takınacağı ve açıklama yapacağı merak konusu oldu...

KAVGA NEDEN ALEVLENDİ?.. 

Esen Yenenler ve Murat Boz'un Bahar Candan'la alem yaptıkları haberleri üzerine Demet Akalın, "Şu 3 Adam'ı, Popstar'daki kulisimizde ismimi parçalamadan önce de sevmiyordum" demişti.

Akalın'ın bu sözlerine yanıt veren Oğuzhan Koç ise, ünlü şarkıcıya rakibi Gülşen'in 'Bangır Bangır' parçasıyla gönderme yapmış ve "Biz Demet'i seviyoruz. Onun şarkılarını 'Bangır Bangır' çalarım" demişti.

"EKMEK YEDİĞİM KULİSLERDE ALEM YAPMADIĞIM İÇİN..."

Koç'un bu sözlerine sinirlenen Akalın, önceki gün sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: "Koç'um sana şu kadar söyleyeyim: İşte bu yüzden sevilmiyorsunuz. Ödül aldığım bir üniversite töreninde de benimle sağlam dalga geçmiştiniz. O sevimli ikilinin yanında güzel şarkılarınla erime bence. Ben kimseye boşuna sallamam. 'Ortak kulis yoktu' demişsin, ben ekmek yediğim kulislerde âlem yapmadığım için hatırlamaman normal. Neyse benden tavsiye, sen onlara uyma yine de."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar