TV HABER

24 TV'de yeni program! Hangi başarılı isim sunacak?

24TV'nin yeni programı, ekran macerasına başlamak için saat sayıyor.

24 TV'de yeni program! Hangi başarılı isim sunacak?

Sunuculuğunu Zeynep Türkoğlu’nun yapacağı Zamanın Ruhu, özel konu ve konuklarıyla, her Perşembe saat 21:00’de, 24 TV'de izleyiciyle buluşacak.

Yeni program; algılara, olgulara, gerçeklere ve yalanlara dair tüm bilinenleri unutturup, Zamanın Ruhu’ndan bakmaya davet ediyor.

Program 11 Temmuz Perşembe günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Saat 21:00’de başlayacak ve canlı olarak yayınlanacak ilk programda şu sorulara cevaplar aranacak. 
*Aileyi kim koruyacak? Anne - baba mı? Hukuk mu? Bilim dünyası mı?

*Aile yapısı tehdit altında mı?

*Çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyor?

*Süper özgürlük ne demek? Mümkün mü?

İlk programın konukları ise; Algı Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Uğur Batı, Av. Derya Yanık, Pedagog Sevil Yavuz ve Sosyal Medya Fenomeni Murat Soydan

zeynep türkoğlu

Zeynep Türkoğlu Kimdir? 
1980 yılında İstanbul’da doğdu. Rumeli muhaciri geniş ailenin 11., çekirdek ailenin 3. ferdi.

Okul hayatına eşlik eden ilgiler ve dersler mesleki geleceğini şekillendirdi. 1995 yılında çocuk saati yayınları için TGRT FM’in açtığı sınavla yayın hayatı başladı. Üniversite yılları ile ara verdiği radyoya 2002’de Moral FM’le döndü. Çocuk, kadın-aile, güncel-kültür, haber, arkası yarın programları hazırladı ve sundu. Çocuk yayınları editörlüğü ve yazarlığı yaptı. 2012 yılında haber spikeri olarak işe başladığı 24 TV’de, yapımcı-editör-moderatör olarak çalışmalarına devam ediyor. Geçmişte Hayatın İçinden, Okur-Yazar, Güncel, Serbestiyet programlarının yapım ve sunuculuğunu üstlendi, hal-i hazırda 24 Portre’yi kotarıyor. Star Gazetesi’nde haftalık röportaj-izlenim yazıları yazıyor. Belgesel seslendiriyor. Çeşitli STK’larda gönüllü olarak görev alıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar