GÜNDEM

20000 30000 45000 ve 75000 TL Nakit Kampanyası Başladı: 3 Banka Birleşti ve Hemen Başvuru Yaparak Alınacak!

20000 30000 45000 ve 75000 TL Nakit Kampanyası Başladı: 3 Banka Birleşti ve Hemen Başvuru Yaparak Alınacak!

20000 30000 45000 ve 75000 TL Nakit Kampanyası Başladı: 3 Banka Birleşti ve Hemen Başvuru Yaparak Alınacak!

3 banka tarafından yapılan yeni kredi anlaşması ile birlikte 75 bin TL'ye kadar ihtiyacı olan tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli Kredi paketleri ile birlikte verilerek vatandaşların nakit sıkıntısı çözülecek. Akbank Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan Bu kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar t.c kimlik numaraları üzerinden sorgulama gerçekleştirildikten sonra ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilirler ve bu bankalar üzerinden diledikleri zaman ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. Akbank Denizbank ve Yapı Kredi Bankası ortak olarak yapmış oldukları Bu kampanyada banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olan vatandaşlara destek kredilerini gelir belgesiz olarak sunmaktadır.

Acil ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Acil nakit ihtiyacınızın olması durumunda Denizbank üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız hemen Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuruda ihtiyaç kredisi başvurularını cebimde kredi kampanyası olarak cep telefonları üzerinden mesaj atan vatandaşlara gelir belgesiz olarak sunmaktadır. ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler Denizbank üzerinden sms ile başvuru yapmak istiyorlarsa kredim t.c kimlik ve doğum tarihini yazarak 32 80 numarasına mesaj göndermesi yeterli olacaktır.

Akbank üzerinden nakit kredi başvurusu Akbank direkt uygulaması üzerinden vatandaşların şubelere gitmeden Kredi kullanması da olanak sağlıyor. Akbank kredi puanı uygun olan vatandaşların Banka hesabı olması durumunda direkt uygulama şifresi olarak buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirmesi halinde kredi ödemesi vermektedir.

Yapı Kredi Bankası düşük faiz oranları ile birlikte işlemlerini gerçekleştirecek olan bu vatandaşlara 75 bin TL kredi ödemesini Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden 7/24 vermektedir. sms ile de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceğiniz Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazarak 44 11 numarasına göndermeniz halinde kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulama ile birlikte ne kadar kredi onayı alacağınızı hemen görebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum