GÜNDEM

20 Mart'ta Hesaplar Kontrol Edilsin! 17 bin 550 TL Ödeme Yapılacak!

2023 yılında ödemeler katlanarak arttı. 20 Mart'ta büyük ödeme hesaba yatacak. 17 bin 550 TL'lik nakit para için harekete geçildi. Kimler banka hesabını bu tarihten sonra kontrol etmeli? İşte nakit promosyonda son durum...

20 Mart'ta Hesaplar Kontrol Edilsin! 17 bin 550 TL Ödeme Yapılacak!

Maaş hesabı olan çalışanlar, önemli bir ödeme almak için gün saymaya başladı. Üstelik bu ödeme miktarı, neredeyse rekor kıracak nitelikte. Dolayısıyla gelişmeler ışığında söz konusu ödemelere dair detaylar aktarıldı. 17.550 TL'lik nakit promosyona ilişkin duyuru geldi.

17 bin 550 TL Hesaba Yatırılıyor

Toroslar Belediyesi, yapmış olduğu duyuruda ödenecek nakit promosyon miktarını açıkladı. Üstelik kimlerin bu ödemelerden faydalanabileceği de yazıda yer aldı. 20 Mart 2023 tarihinde belediyede memur, kadrolu işçi veya sözleşmeil personel olanların ödemeyi alabileceği belirtildi. İşte detaylı açıklama:

"Memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personel ile Personel Limited Şirketi’nde çalışanları kapsayan ve 3 yıllığına imzalanan anlaşmada belirtilen 17 bin 550 TL’lik promosyon ücreti, 20 Mart 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi çalışanlarının hesabına tek seferde yatacak.”

Promosyon Miktarları Artıyor!

Promosyon ödemelerinde miktarlar gün geçtikçe artmakta. Çalışanlara verilen nakit ödemelerde ise bankalar ile yapılan anlaşmalar dikkat çekiyor. Kurumlar, personelleri için ödenecek promosyonun belirlenebilmesi adına bankaların katılımı ile ihale başlatıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar