GÜNDEM

20 Bin TL Kredi İçin Faiz Ödemeyin! Hemen Akbank'ın Yeni Kampanyasından Faydalanın!

Akbank, hiç beklenmedik bir hamlede bulundu. Eğer bankanın müşterisi olursanız 20 bin TL faizsiz krediden faydalanabileceksiniz. Sıfır faizli kredide bu detaylara dikkat etmek çok önemli. Banka kampanyada son günlere gelindiğini açıkladı. İşte aranan şartlar...

20 Bin TL Kredi İçin Faiz Ödemeyin! Hemen Akbank'ın Yeni Kampanyasından Faydalanın!

Akbank'a gelenler oldukça kazançlı çıkıyor. Eğer sizler de kampanya doğrultusunda hareket etmek isterseniz faizsiz kredi çekebilirsiniz. İhtiyaç kredisi arayışında olanlar bu haberi duyunca çok sevindi. Peki Akbank, kampanya katılım şartları hakkında neler açıkladı?

20 Bin TL Kredi Faizsiz Nasıl Alınır?

Akbank'ın 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyada önemli detaylara yer verildi. Banka, hiç beklenmedik bir hamleye imzasını attı. Eğer Akbank'ın yeni müşterisi olursanız sizler de faizsiz kredi başvurusunda bulunabileceksiniz.

10 Gün İçinde Kredinizi Alın!

Eğer banka müşterisi olursanız 10 gün içerisinde kredi veya nakit avans için başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekecek. Bu süreyi aşmazsanız sıfır faizli ödemenizi alabilirsiniz. Öte yandan mobil uygulama üzerinden kayıt işlemi gerçekleştirmeniz gerektiği hakkında da bilgi verelim. Güncel detaylara erişim sağlayabilmek adına da yine banka ile iletişime geçebilirsiniz. Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden 20 bin TL faizsiz kredi veya sıfır faizli nakit avans kampanyasını aratmanız mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar