GÜNDEM

2 Yıl Ödemesiz 1 Milyon TL Kredi İçin Düğmeye Basıldı! Bu Şehirde İkamet Edenler Dikkat!

2 yıl boyunca ödemenize gerek kalmadan 1 milyon TL'lik kredi çekebilirsiniz. Konutlarla ilgili alınan bu karar büyük ses getirdi. 0,69 faiz ile kredi çekmek için bu şehirde ikamet etmeniz büyük öneme sahip. İşte kredide ve kira yardımında detaylar...

2 Yıl Ödemesiz 1 Milyon TL Kredi İçin Düğmeye Basıldı! Bu Şehirde İkamet Edenler Dikkat!

Konut kredilerinde farklı bir döneme girmiş bulunuyoruz. Özellikle de son zamanlarda kentsel dönüşüme olan ilgi ve alaka artmış vaziyette. Bazı bankalarda da kredi teklifleri ortaya çıktı. Ancak bu sefer İBB Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu'nun açıklamaları ile kentsel dönüşüm kredisine ilişkin bir detay verildi.

1 Milyon TL Kredi İçin Düşük Faiz!

Düşük faizli kredi çekmek isteyenler, 1 milyon TL'lik krediye 0,69 faiz ile ulaşabilecek. Bu sayede kredi ihtiyaçlarını giderebilecekler. Kentsel dönüşüm kapsamında verilen krediden faydalanmak için sizler de başvuru yapabilirsiniz. İstanbullulara verilen müjdeli haber karşısında şimdiden yoğun aksiyon alınıyor.

2 Yıl Geri Ödeme Yapılmayacak!

1 milyon TL'lik kredinin ve 0,69 faiz oranının yanı sıra 2 yıl geri ödemenin yapılmayacağı aktarıldı. Bununla beraber kentsel dönüşüm için işlemleri başlatanlara 18 ay kira yardımı ödemesi de yapılacak.

Vergi Muafiyeti de Var!

Riskli yapıların yenilenmesiyle beraber vatandaşlar tapu, noter ve damga vergisi gibi harçlardan muaf tutulacak. Çeşitli avantajların sunulacağı gibi yardım ödemeleri ve düşük faiz kredisi için başvurular devam ediyor. Sizler de başvuru işlemlerini bir an önce başlatabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar