GÜNDEM

2 banka açıkladı: Başvuru yapanlar 30.000 TL ödeme alacak!

2 banka açıkladı: Başvuru yapanlar 30.000 TL ödeme alacak!

2 banka açıkladı: Başvuru yapanlar 30.000 TL ödeme alacak!

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere 30.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler nakit ihtiyacı olması durumunda işlemlerini gerçekleştirerek diledikleri zaman bu banka üzerinden kredi başvurularını yapabilecekler ve uygun faizlerle 36 ay vadeli gelir belgesiz kredi alabileceklerdir. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası en düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeleri gerçekleştirirken banka müşterisi olmanız ve banka hesabınızın olması durumunda da internet bankacılığını kullanmanız durumunda sizlere yüksek limitli kredi ödemeleri vereceğini de açıkladı.

GARANTİ BANKASI 30.000 TL KREDİ

Garanti Bankası kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilir ihtiyaç kredisi başvurunuzu bireysel müşteri temsilcisi üzerinden halledebilirsiniz. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların uygun faizlerle kredi işlemleri yapılacak ve onaylanan bu krediler, hesaplarına hızlı bir şekilde internet üzerinden de yatırılacak.

ZİRAAT BANKASI 30.000 TL KREDİ

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilir ve ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar