GÜNDEM

18 Yaş Üstü TC Vatandaşı Olanlara Faizsiz 10 bin TL Ödeniyor! Banka Resmen Para Saçıyor!

18 yaş üstünde olan TC vatandaşlarını yakından ilgilendiren faizsiz 10 bin TL kampanyası açıklandı. Banka, yeni müşterilerine faizsiz nakit avans vermek için kolları sıvadı. Üstelik çok fazla şart istenmiyor. Kredi kampanyası için nereden başvurması gerektiği de belli oldu.

18 Yaş Üstü TC Vatandaşı Olanlara Faizsiz 10 bin TL Ödeniyor! Banka Resmen Para Saçıyor!

18 yaş üstü TC vatandaşlarını kapsayan kampanyada bankanın resmi açıklaması yayınlandı. Eğer sizler de 10 bin TL'lik ödemeden faydalanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey basit. Türkiye İş Bankası, yine yeni müşterilerine faizsiz nakit avans vermek için harekete geçti. Eğer sizler de yeni müşteri iseniz ve kaydolmayı düşünüyorsanız hemen başvuru yapabilirsiniz. Ancak başvuruları yapmanız gereken yer şube veya dijital bankacılık değil.

Mobil Uygulamadan Müşteri Olun!

İşCep uygulamasını indirerek müşteri olmanız durumunda sizler de bireysel kredi kartınız üzerinden nakit avans kullanabilirsiniz. Nakit avansınızla taksitlendrme işlemi yaparken 6 ay taksit için sıfır faiz ödeyeceksiniz. Yeni müşterilerin faydalandığı bu kampanyada belirli bir süre de bulunuyor. Bu yüzden mobil uygulamayı indirdikten sonra kayıt işlemlerine başlamanız öneriliyor.

Hangi Kartlar İçin Geçerli?

Faizsiz nakit avans hangi kartlar için geçerli sorusunun yanıtı ise verildi. Bireysel ve ticari tüm kredi kartlarda geçerli olacağı belirtiliyor ancak Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart dışındaki kartları kapsadığını vurgulayalım. Böylelikle Şubat ayı sonuna kadar elini çabuk tutanlar faizsiz şekilde kredilerine kavuşuyor. Tüm bu detaylar dahilinde merak ettiğiniz sorulara hızlı şekilde yanıt bulabilmek adına Türkiye İş Bankası müşteri temsilcisi ile de görüşebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar