GÜNDEM

%1,55'ten Başlayan Faizle 200 Bin TL'ye Kadar Kredi Anında Hesabınızda!

Düşük faizli kredi arayanlara hoş geldin faizli kredi verilecek. %1,55 faizli kredi için başvurular başladı. 200 bin TL'ye kadar olan kredide kefil aranıyor mu? İhtiyaç kredisi için aranan şartlar haberimizde yerini aldı. Hangi banka düşük faizli kredi verecek?

%1,55'ten Başlayan Faizle 200 Bin TL'ye Kadar Kredi Anında Hesabınızda!

Kredi çekmek için avantajları araştıran müşterilere müjdeli haber verildi. Türk Ekonomi Bankası'nın vermiş olduğu haberde ise kredi çekmek için ne yapmanız gerektiği hakkında detaylar yer alıyor. İhtiyaç kredisi kapsamında hangi şartları karşılarsanız 200 bin TL'lik krediye sahip olabilirsiniz!

Hoş Geldin Faizinden Yararlanabilirsiniz!

%1,55 oranında hoş geldin faizi ile birlikte düşük faize yüksek kredi çekme imkanı sizi beklemekte. Hemen TEB'in dijital uzantısı olan CEPTETEB üzerinden işlem sağlamaya başlayabilirsiniz. Bu doğrultuda bnakadan açıklama geldi. Anlık nakit ihtiyaçları ve bununla beraber esnek geri ödeme planı arayışında bankanın adından söz ettirdiğini görüyoruz.

Kefilsiz Kredi Verecek!

CEPTETEB üzerinden krefilsiz ve teminat göstermeksizin kredi çekebilirsiniz. Bu sayede hiçbir problemle karşılaşmaz ve kredi başvuru işlemlerini hızlı şekilde geçmiş olursunuz. Bankadan gelen resmi açıklamada ise aşağıdaki ifadelere yer verildi:

“1.000 – 200.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-75 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni aylık eşit taksitler halinde ödeyebilirsin. Üstelik CEPTETEB İhtiyaç Kredisi alabilmek için kefil ya da teminat göstermene de gerek yok.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar