GÜNDEM

1,55 Faiz Oranı ile Kredi Verilecek! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Arayanlar İçin Kampanya Başlattı!

Vakıfbank'ın güncel kredi kampanyasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine yüksek miktarda krediler veriliyor. Düşük faizli kredi çekmek için şartlar, vade sayısı ve kredi miktarı gibi detaylar aktarıldı. Kimler Vakıfbank'tan kredi alabilir? İşte 1,55 faizli kredide nasıl başvuru yapılacağı bilgisi haberimizde...

1,55 Faiz Oranı ile Kredi Verilecek! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Arayanlar İçin Kampanya Başlattı!

Vakıfbank'ın güncel olarak sunduğu ihtiyaç kredisi kapsamında pek çok detaya yer veriliyor. Özellikle de bankadan gelen haberle birlikte 1,55 faiz oranlı kredi sunulacağı ortaya çıktı. Öte yandan 100 bin TL'ye kadar önemli avantajlarla verilen kredide başvuru şartları neler bundan söz edelim.

Vakıfbank Kimlere Kredi Veriyor?

Vakıfbank, kredi notu yüksek olan müşterilerine öncelik sağlıyor. Çünkü kredi notu, bir noktada sizin kredi sicilinizi oluşturmakta. Eğer ki kredi çekme planınız var ise notunuza da dikkat etmelisiniz. Düzenli gelir elde eden vatandaşlara daha yüksek krediler verilmekte. Gelir belgenizi bir şekilde kanıtlarsanız bu durum lehinize olacaktır.

Kredide Faiz Oranları ve Vade Sayısı!

İhtiyaç kredisinde vade sayıları ve faiz oranları hakkında güncel bilgiler paylaşıldı. Kredide faiz oranı 1,55'ten başlamakla birlikte değişkenlik gösterebilmekte. 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vade imkanı sunuyor. Kredi miktarı arttıkça vade sayısı da ona göre azalmaktadır. 50 bin - 100 bin TL arası kredilerde 24 ay vade seçeneği sunulurken, 100 bin TL ve üzerinde ise 12 ay vade imkanı sizleri bekliyor.

Vakıfbank Kredi Başvuru İşlemi

Vakıfbank'tan kredi çekmek için mobil uygulama, SMS yolu, dijital bankacılık veya şubelere giderek yüz yüze işlem sağlayarak başvuruda bulunabilirsiniz. SMS başvurusu için “Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz” açıklaması yapıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar