GÜNDEM

15 Milyon Emekliye Yeni Haber: Mart Sonuna Kadar Ek Ödeme Alacaksınız!

15 Milyon Emekliye Yeni Haber: Mart Sonuna Kadar Ek Ödeme Alacaksınız!

15 Milyon Emekliye Yeni Haber: Mart Sonuna Kadar Ek Ödeme Alacaksınız!

15 milyon emekli için yeni bir haber verildi ve mart ayı sonuna kadar ödeme alacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle nakit kredi kullandırılacağı açıklandı. 15 milyon emekli için ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilecek ve 36 ay vadeli bu krediler ile birlikte işlemlerinizi gerçekleştirerek bankadan ödeme alabileceksiniz. 15 milyon emekli için ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi yapmak için Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank Halkbank ve PTT üzerinden emekli maaşı almanız halinde Kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

Sadece 50.000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde ilk taksit ödemenizde 90 gün erteleme yaparak banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi yapabileceksiniz. emekli maaşı hesabınız üzerinden başvuru yaparak Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme verilmektedir. 50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların banka kredi şartlarına uygun olmaları halinde Kredi ödemeleri bankaların internet uygulamaları üzerinden de gerçekleştiriliyor.

PTT üzerinden emekli maaşı almanız halinde kredi kullanmak istiyorsanız PTT emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekiyor. PTT üzerinden emekli maaşı hesabınız aracılığı ile birlikte kredi almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar SMS atarak işlem yapabilmektedir. emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar PTT yazıp boşluk bırakıp kimlik numarasını 30 50 numarasına göndermeleri halinde Kredi başvurusunda bulunmuş olacaklardır. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit kullanacak olan tüm vatandaşlara PTT şubelerine gitmeden de destek ödemeleri verilmektedir. PTT ile birlikte anlaşma yapan Aktif Bank yaptığı emekli kampanyasında 80.000 TL ödeme vereceğini açıkladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar