GÜNDEM

15 Milyon Emekliye Yeni Haber: Cumhurbaşkanı Tarafından Verildi, Hemen Ödeme Alın!

15 Milyon Emekliye Yeni Haber: Cumhurbaşkanı Tarafından Verildi, Hemen Ödeme Alın!

15 Milyon Emekliye Yeni Haber: Cumhurbaşkanı Tarafından Verildi, Hemen Ödeme Alın!

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan yeni açıklamada, 15 milyona yakın emekli için yeni duyuru yaptı. Devlet tarafından da finans sağlanacak olan bu emekli kampanyalarına katılacak olan kişilere, hemen ödeme verileceği açıklandı. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden aynı gün içinde ödeme alacağınız ve nakit kullanacağınız bu kampanyalarda, nakit kredi alacak kişilere 5 dakika içinde sonuç verilmektedir. Emekli kredisi almak isteyenler, Ziraat Bankası başta olmak üzere, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi desteği vereceklerdir. Kredi notu uygun olan herkes, bu bankalardan hemen ödeme alacaklardır. Ayrıca emekli maaş hesaplarına göre bu krediler, uygun faizlerle ödenmektedir. Verilecek olan ek ödemeler 50 bin TL sınırı ile 36 ay vadeye kadar sizlere ödenmektedir. 

BAŞVURU

Başvuru yapmak isteyenler, bankaya gitmesine gerek kalmadan, hemen internet sitesi üzerinden başvuru yapacaklardır. Kredi notu uygun olan herkes, başvurusunu yaparak 5 dakika içinde sonuç alacaklardır. Kredi alacak kişilere banka internet bankacılığı kullanması durumunda da kredi ödemesi vermektedir. 

Banka şubelerine giderek başvuru yapacaksanız, banka müşterisi olmasanız da kredi alabilirsiniz. Size en yakın Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank şubesine giderek, 50 bin TL emekli kredisi alabilirsiniz. 50 bin TL emekli kredisi almak için bu bankalardan kredi kullanmış olmanız ve kredileri de düzenli ödemiş olmanız gerekmektedir. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum