GÜNDEM

15 Milyon emeklinin beklediği karar açıklandı: Banka müşterisi olmanız durumunda ek ödeme alacaksınız

Emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan kişilere duyuru paylaşıldı.

15 Milyon emeklinin beklediği karar açıklandı: Banka müşterisi olmanız durumunda ek ödeme alacaksınız

Devlet destekli olarak verilecek ve emekli maaşlarınızı kamu bankaları üzerinden almanız durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kampanyalara katılmak istiyorsanız sizlerde kamu bankaları üzerinden almış olduğunuz emekli maaş hesabıyla birlikte maaşlarınızın belirli katlarına kadar kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar için gerçekleştirilen devlet destekli, faiz oranları ile birlikte düşük faizlerle kredi kullanacak olan kişilerin emekli olmaları ve maaş müşterileri olmaları durumunda devlet destekli kampanya katılabiliyor. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış olduğu bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi ödemelerini 50000 TL olarak yayınladı. 

Emekli maaş hesaplarınız Üzerinden İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Emekli maaş hesapları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirecek olan tüm emekliler banka şubeleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası başta olmak üzere, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları üzerinden işlemlerini yapacak olan tüm vatandaşlara 36 ay vadeli kredi alabiliyor.

Kamu bankaları üzerinden yapılan bu açıklama sonrasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, 50000 TL kredi kullanabilirler, daha önce kredi kullansanız bile sizlere uygun faizlerle ödeme verilecektir.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için krediler, ödemeye devam edecek. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, resmi internet sitesine girerek, kampanya detayları hakkında bilgiler alabilir, ihtiyaç kredisi başvurunuzu yine internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar