GÜNDEM

%1,39 Faiz Oranına 50 Bin TL Kredi QNB Finansbank'ta!

QNB Finansbank, müşterileri için düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Tüketici kredisinde faizler düştü kredi miktarı arttı. 50 bin TL kredi için aranan şartlar nedir? Kimler düşük faizli kredi çekebilecek?

%1,39 Faiz Oranına 50 Bin TL Kredi QNB Finansbank'ta!

QNB Finansbank, tüketici kredisi adı altında önemli fırsatlar sunuyor. Eğer sizler de nakit ihtiyacınızı kredi çekerek gidermek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Düşük faiz oranlı kredi için bilgi verildi. Detaylar yazımızda yer alacak.

QNB Finansbank Kredi Oranı Belli Oldu

Bankanın kredi faiz oranı %1,39'dan başlamaktadır. Vade ve kredi miktarı arttıkça faiz oranı da artıyor. 50 bin TL'lik kredi 12 ay vadeli ödeme seçeneğini seçerseniz en düşük faiz oranı üzerinden kredi çekebilirsiniz. Genel olarak banka müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarında bu tarz kredi paketlerine başvurduğu görülüyor.

Kredi Geri Ödeme Planı Nasıl Olacak?

QNB Finansbank üzerinden 50 bin TL kredi çekmeniz durumunda aşağıdaki detaylara göz atmalısınız:

Kredi için geri ödeme planı olarak aylık 4.652,09 TL ödeyeceksiniz. Toplam geri ödeme tutarı ise 55.825,07 TL'dir. Aylık faiz oranı %1,39'dur.

Yeni Müşteriler İçin Geçerli!

QNB Finansbank'ın sunduğu faiz oranı yeni müşteriler için geçerli olmakla birlikte, eski müşteriler için farklı faiz oranları sunulabilir. Dolayısıyla bankadan detaylı bilgi almanız tavsiye ediliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar