GÜNDEM

13 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi: EPDK'dan Yeni Açıklama Geldi!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel detaylar ve dahası paylaşıldı. 13 Şubat'ta benzin, motorin ve LPG kaç TL oldu? Deprem sonrasında EPDK'nın yaptığı açıklama gözler önüne serildi. Akaryakıt istasyonları deprem bölgeleri için kullanılıyor mu?

13 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi: EPDK'dan Yeni Açıklama Geldi!

Akaryakıt fiyatlarındaki piyasa durumu ve son zamanlardaki benzin motorin zamları derken Kahramanmaraş depremi de tüm ülkeyi yakından etkiledi. Öte yandan dünyada dahi büyük etki yaratması, yaşananların ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını gösteriyor. Binlerce vatandaşımız depremde hayatını kaybetti. EPDK'dan gelen açıklamada ise akaryakıt istasyonlarından depreme kadar çeşitli detaylara yer verildi. Peki güncel olarak benzin, motorin ve LPG kaç TL'den satışa sunuluyor?

EPDK'dan Açıklama Geldi!

EPDK, yaptığı açıklamada “İlgili bütün akaryakıt dağıtıcı ve bayi dernekleri ile görüşülerek deprem bölgesinde herhangi bir akaryakıt ikmal sorunu yaşanmaması için bütün tedbirler alınmıştır ve süreç Kurumumuz tarafından titizlikle takip edilecektir." ifadesine yer verdi.

Zam Kararı Geri Alınmıştı

Daha önce benzin ve motorin için yapılan zam kararları, saatler sonra geri alınmıştı. Şimdi ise fiyatlarda değişim yaşanmadığı gözlemleniyor. Akaryakıtta brent varil petrol fiyatının yanı sıra şimdilik fiyatlarda suni bir müdahale olup olmadığı soruldu. Kahramanmaraş'taki yıkıcı depremin hemen ardından akaryakıta yapılacak zam önlendi.

13 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul'da benzin 19,75 TL'ye satılırken motorin 19,97 TL'ye satılıyor.
Ankara'da benzin 20 TL iken motorin 20,23 TL'den satılmakta.
İzmir'de benzin 19,92 TL iken motorin 20,29 TL'ye satılıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar