GÜNDEM

%1,24 Faizle İhtiyaç Krediniz Anında Hazır! ING Bank Kredi Arayanlar İçin Duyurusunu Yaptı!

%1,24 faiz oranı ile kredi çekme planı olanlar elini çabuk tutsun. ING Bank, kredi konusunda önemli bir atılım gerçekleştirdi. İhtiyaç krediniz anında hazır ve yüksek vadede ödeme imkanı sunuluyor. Ödeme seçeneklerinizi kendiniz belirleyin. İşte ING Bank'ın sınırlı süreli kredi kampanyası...

%1,24 Faizle İhtiyaç Krediniz Anında Hazır! ING Bank Kredi Arayanlar İçin Duyurusunu Yaptı!

İhtiyaç kredisinde pek çok bankanın sunduğu teklifleri inceliyoruz. Özellikle de bazı bankalar var ki düşük faiz oranı ile kredi vermekte. Sizler de bu kredilerden faydalanmak isterseniz yapmanız gereken şey basittir. Söz konusu bankanın müşterisi olmak ve kredi başvurusunda bulunmanız krediyi almanızı sağlayacaktır.

İhtiyaç Kredisinde Faizler Düşüyor!

ING Bank, düşük faizli kredi imkanı ile müşterilerinin karşısına çıkmakta. Özellikle de yeni müşterilerine öyle bir teklifte bulundu ki duyanlar şaşıracak. %1,24 faiz oranlı kredinin yanı sıra 36 aya varan vade imkanı da yerini aldı. Sizler de kredi çekme planı yapıyorsanız bir an önce başvuruda bulunabilirsiniz.

Yeni Müşteriler Avantajlı Olacak!

ING Bank'ın yeni müşteriler için sunduğu kampanya ile birlikte uygun koşullarla kredi çekmenin mümkün olacağı vurgulanıyor. Öte yandan eski müşteriler için de güzel kampanyalar mevcut. Acil nakit ihtiyacınızın karşılanması ve bununla birlikte kredi çekme işlemlerinin kolaylığı için bankadan destek alabilirsiniz. Mobil uygulamanın yanı sıra dijital bankacılık hesabı üzerinden de kredi için başvuru yapmanız mümkündür. Detaylar ve çok daha fazlası için bankanın resmi internet sitesi üzerinden detaylara göz atınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum