GÜNDEM

12 milyon emekliye yeni müjde! Ek ödeme 3 bankadan yapılacak

12 milyon emekliye yeni müjde! Ek ödeme 3 bankadan yapılacak

12 milyon emekliye yeni müjde! Ek ödeme 3 bankadan yapılacak

12 milyon emekli ilgilendiren yeni karar Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank tarafından verildi. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız ₺40000'ye kadar gelir belgesiz kredi başvurusu yaparak ödeme almak istiyorsanız şubelere gitmeden de internet üzerinden işlemlerinizi devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak kullanabileceksiniz.

12 milyon emekli vatandaşı ilgilendiren son dakika kampanyasında Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak kullandırılacakları. Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız 40.000 TL başvuru için 36 ay vadeli bu Kredi kampanyasına sizler de katılabilirsiniz.

40.000 TL emekli kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara emekli maaşı hesapları üzerinden kredi başvuruları bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kolay bir şekilde yapılıyor ve nakit kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplara yatırılarak da kullandırılıyor. Kredi işlemlerinizi gerçekleştirmek için en yakın banka şubesine giderek de kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlem yapabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar