GÜNDEM

12 milyon emekliye müjdeli haber verildi, Emekli maaşlarınıza ödemeler bugün yatacak!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank tarafından başlatılan yeni kampanya ile birlikte emekli maaşı alan vatandaşlara 40.000 TL ödeme verileceği Haberi geldi.

12 milyon emekliye müjdeli haber verildi, Emekli maaşlarınıza ödemeler bugün yatacak!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank tarafından başlatılan yeni kampanya ile birlikte emekli maaşı alan vatandaşlara 40.000 TL ödeme verileceği Haberi geldi. ₺40.000 emekli kredisi kullanacak olan kişilerin özellikle emekli maaşı kamu bankaları üzerinde olmaları durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekleri ve hızlı bir şekilde bu bankalardan kredi onayı alabilecekleri bir kampanya hazırlandı. kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu Ziraat Bankası başta olmak üzere Halkbank ve Vakıfbank üzerinden yapabilecek ve bu üç kamu Bankası üzerinden 36 ay vadeli 40.000 TL kredi kullanmış olacaksınız.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanmak isteyen tüm vatandaşlara nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden de işlemleri internet üzerinden yapılabileceği bir kampanya hazırlandı. ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak hemen aynı gün içinde kullanabilecek ve detayları da hemen internet bankacılığı uygulamaları üzerinden öğrenebileceklerdir.

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de başvuru şartlarına uygun olarak Kredi ödemelerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlara banka müşterisi olan kişiler internet bankacılığı haricinde şubeler üzerinden ve müşteri hizmetleri numaraları üzerinden de Kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanabilecekler ve bu şekilde istedikleri zaman bankalardan ihtiyaç kredisi alabileceklerdir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar