GÜNDEM

12 milyon emekliye Cumhurbaşkanı tarafından duyuru yapıldı! bu akşam hesaplara yatacak

12 milyon emekliye Cumhurbaşkanı tarafından duyuru yapıldı! bu akşam hesaplara yatacak

12 milyon emekliye Cumhurbaşkanı tarafından duyuru yapıldı! bu akşam hesaplara yatacak

12 milyon emekli olan vatandaşları ilgilendiren bu haber ile birlikte Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru ile akşam saatleri sonrasında ödemeler hesaplara yapılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı tarafından daha önce emekli olan vatandaşlar için verilecek olan ek ödemeler ile ilgili Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank bir kampanya hazırladı ve bu kampanyaya katılacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlar hızlı bir şekilde bu bankalar üzerinden 100 bin TL'ye kadar nakit kredi kullanabilmektedir.

100.000 TL emekli kredisi almak istiyorsanız ve başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaşınızı almış olduğunuz bankaya giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte işlemlerinizi yapabilecek ve bu bankalardan hızlı bir şekilde kredi kullanabileceksiniz. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda Kredi şartlarına uygun olarak işlemlerini hızlı bir şekilde yaparken Kredi ödemelerini internet üzerinden yapmak istiyorlarsa internet bankacılığı kullanması istenilmektedir.

Devlet destekli olarak verilecek 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredilerinde şartlara uygun olan vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilirken Kredi hesaplarına yatırılması için de emekli maaşları kendi bankaları üzerinden olması ve ilk maaşını çekmesi isteniyor. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden bu kampanyaya katılarak nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve dilediğiniz zaman Başvuru şartlarına uygun olarak da Kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde mobil uygulamalar üzerinden şubelere gitmeden de 7/24 yapabileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum