GÜNDEM

12-13-14-15 Mart Tarihlerinde IBAN Numarasına Ödemeler Olacağı Kesinleşti, Başvuru Yapın!

12-13-14-15 Mart Tarihlerinde IBAN Numarasına Ödemeler Olacağı Kesinleşti, Başvuru Yapın!

12-13-14-15 Mart Tarihlerinde IBAN Numarasına Ödemeler Olacağı Kesinleşti, Başvuru Yapın!

12 ve 15 Mart tarihleri arasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte işlemler gerçekleştirilecek ve belirtilen şartlara uygun olarak bu krediler hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır. 12 ve 15 Mart tarihleri arasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların uygun faizlerle ödemeleri gerçekleştirilecek ve belirtilen şartlara uygun olarak Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde yapılarak hemen aynı gün içinde kullandırılacaktır. 12 ve 15 Mart tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara Yapı Kredi Bankası kredi ödemesi vereceğini açıkladı.

12 ve 15 Mart tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlara IBAN numaralarına gönderilecek olan tutar 50.000 TL gelir belgesiz olarak verilmektedir. 50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içinde ödemelerini gerçekleştirerek ilk taksit ödemesinde de 90 gün erteleme yaparak kredi alabilmektedirler.

50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlara banka şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve Yapı Kredi Bankası üzerinde hesabı olması durumunda bankanın sms kredi servisi ile birlikte ve Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması ile birlikte Kredi ödemeleri verilmektedir. 50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak isteyen sms ile başvuru yapmak istiyorlarsa bireysel t.c kimlik aylık geliri ve doğum tarihlerini yazdıktan sonra 44 11 numaralarına mesaj göndermeleri halinde cep telefonları üzerinden SMS atarak bu bankadan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaklar ve nakit kredi kullanmış olacaklardır. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların aynı zamanda mobil uygulamalar üzerinden yapacakları tüm işlemler ile birlikte Kredi ödemeleri uygun faizlerle kendi hesaplarına yatırılarak da hemen aynı gün içinde kullandırılmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum