GÜNDEM

11 Şubat 2023 Akaryakıt Fiyatları Kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir Benzin Motorin Fiyat Listesi

Akaryakıttaki son dakika gelişmeleri ve 11 Şubat 2023 benzin motorin fiyat listesi ortaya çıktı. Akaryakıta yeni bir indirim veya zam gelecek mi? Brent varil petrol fiyatlarında bizleri neler bekliyor? Deprem sonrası akaryakıtta bir değişim yaşandı mı?

11 Şubat 2023 Akaryakıt Fiyatları Kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir Benzin Motorin Fiyat Listesi

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler tek tek paylaşıldı. Benzin, motorin ve LPG kaç TL'den satılıyor? Kahramanmaraş'taki depremden sonra fiyatların düşmesi için önemli hamlelerde bulunulmuştu. Hatta alınan zam kararı kısa süre içerisinde iptal edilmişti. Peki ya İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere şehirlerdeki ortalama akaryakıt fiyatları kaç TL'den satışa sunuluyor?

Akaryakıt Fiyatları Kaç TL Oldu? (11 Şubat 2023)

İstanbul'da benzin fiyatı 19,70 TL iken motorin ise 19,93 TL. LPG litrelik fiyatı 11,73 TL'den satışa sunuluyor. Ankara'da benzin 20,05 TL, motorin 20,28 TL ve LPG ise 11,99 TL'den satılmakta. Litrelik fiyatlarda güncel durum bu şekildedir. Son olarak İzmir'de benzin 19,95 TL, Motorin 20,38 TL ve LPG 11,76 TL olarak satılmaktadır. Litrelik fiyatları belirtilen akaryakıtta güncel detaylar tek tek aktarıldı.

Benzin ve Motorin Zamlanacak mı?

Bir süreliğine brent varil petrol fiyatlarındaki gelişmelere rağmen benzin ve motorine yeni bir zam beklenmemkte. Ancak önümüzdeki haftalardan ibaret piyasadaki gelişmelere bağlı olarak akaryakıtta değişim yaşanabilir. Dolayısıyla güncel gelişmeleri haber sitemizde paylaşmayı sürdüreceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar