GÜNDEM

100.000 TL, 50.000 TL ve 25.000 TL Ödeme Verilecek, Bankadan İstediğiniz Tutarda Ödemeler Hesaplarınıza Alacaksınız!

100.000 TL, 50.000 TL ve 25.000 TL ödeme haberi geldi. Son dakika banka paylaştı...

100.000 TL, 50.000 TL ve 25.000 TL Ödeme Verilecek, Bankadan İstediğiniz Tutarda Ödemeler Hesaplarınıza Alacaksınız!

100.000 TL 50.000 TL ve 25.000 TL nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için yeni bir kredi paketi hazırlayan Yapı Kredi Bankası bireysel müşterileri kullandırmak da olduğu bütün kredilerde düşük faiz oranları ile birlikte işlem yapacağını sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı. kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Yapı Kredi Bankası müşterisi olmanız durumunda işlemlerinizi Bu bankanın internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirebileceksiniz.

Yapı Kredi Bankası üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi ödemesi almak istiyorlarsa istedikleri zaman banka şubelerine giderek de işlemlerini gerçekleştirebilecekler kimlikleri ile birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabileceklerdir.

Yapı Kredi Bankası 100.000 TL'ye kadar vermiş olduğu bu ihtiyaç kredilerinde Kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda hızlı bir şekilde ödeme verirken kredi işlemleri yapacak olan kişilerin kredi puanına bakarak onay vereceğinden Kredi notu en düşük 1500 ve üzerinde olması isteniyor.

Yapı Kredi Bankası SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak 44 11 numarasına mesaj gönderebilir ve kısa mesaj ile birlikte oturduğunuz yerden hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

44 11 numarasına gönderilen mesaj sonrasında değerlendirme kimlik numaranızı üzerinden ve gelir durumunuz üzerinden yapılarak sizlere belirtilen limitlerde Kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız aynı zamanda banka müşterisi olan vatandaşlar bankanın mobil uygulamasını kullanabilirler ve 7/24 buradan istedikleri zaman ihtiyaç kredisi alabilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar