GÜNDEM

10.000 ve 20.000 TL ödeme emekli olan vatandaşlara Ziraat Bankası tarafından yapılacak

10.000 ve 20.000 TL ödeme emekli olan vatandaşlara Ziraat Bankası tarafından yapılacak

10.000 ve 20.000 TL ödeme emekli olan vatandaşlara Ziraat Bankası tarafından yapılacak

Ziraat Bankası tarafından başlatılan yeni kampanyada 10.000 TL ve 20.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabileceğiniz bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlandı ve başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara belirli şartlar dahilinde ödemeler verileceği duyuruldu. Ziraat Bankası emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlar için başlattığı bu ihtiyaç kredisi kampanyasında düşük faiz oranları ile birlikte Kredi verirken emekli olan vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında 10.000 TL ve 20.000 TL arasında nakit kredi kullanabilecek ve kredi başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda da ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapabileceksiniz. 10.000 TL ve 20.000 TL kredi başvurusu aynı zamanda internet üzerinden de kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası emekli maaşı hesabınız üzerinden başvuru gerçekleştirmek için daha önce bu bankadan kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış iseniz banka müşterisi olmanız durumunda Ziraat mobil uygulamasını kullanarak başvuru gerçekleştirebiliyor ve bu bankadan kredi alabiliyorsunuz. Ziraat Bankası emekli maaşı hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç veriyor ve kredi ödemelerinde banka hesaplarına Ziraat mobil uygulaması aracılığı ile birlikte yatıyor.

Ziraat Bankası haricinde diğer kamu bankaları olan Halkbank veya Vakıfbank üzerinden de emekli maaşı alıyorsanız bu bankalara giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden veya bankaların mobil uygulamaları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularınızı gerçekleştirerek emekliler için verilen düşük faizli kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış oldukları bu kampanyalarda emekli maaşlarını kendi bankasını ilk defa taşıyacak olan kişilere ise 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi ile birlikte bankalardaki borçlarını kapatmak isteyen tüm emekliler için borç transfer kredisi imkanı da sağlamaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar