GÜNDEM

10.000, 20.000 ve 30.000 TL'lik rekor sayıda ihtiyaç kredisi talebi geldi, 3 banka birleşti ve ödeme verecek

10.000, 20.000 ve 30.000 TL'lik rekor sayıda ihtiyaç kredisi talebi geldi

10.000, 20.000 ve 30.000 TL'lik rekor sayıda ihtiyaç kredisi talebi geldi, 3 banka birleşti ve ödeme verecek

Acil nakit taleplerini karşılamak için bankalardan ihtiyaç kredisi talep eden ancak gelir belgesi sağlayamadığı için geri çevrilen vatandaşlar, üç özel bankadan müjdeli haberi aldı. Bu kişilere toplam 10.000, 20.000 ve 30.000 liralık kredi sağlanacağı açıklandı. 10.000, 20.000 ve 30.000 TL'lik rekor sayıda ihtiyaç kredisi talebi geldi. Özel bankaların başlattığı bu kampanyada düşük faiz oranları da sağlanıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, taleplerine ve finansal durumlarına göre bankaların sunduğu çeşitli kredi seçenekleri arasından tercih yapabilirler. Bir başvuru onaylandığında, para derhal başvuru sahibinin hesabına yatar.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

En fazla başvuru hacmine sahip bankalardan biri de en hızlı onay sürelerine sahip bankalardan biri olan QNB Finansbank'tır. Milyonlarca kişinin ihtiyaçlarını karşılamak için kredi sağlayan QNB Finansbank, geliri olmayan vatandaşları da hesaba katarak gelir belgesiz kredi kampanyası geliştirdi. Bu krediye uygulanan faiz oranları yüzde 1,74'ten başlıyor. 36 aya varan vade seçenekleri ve bazı kişilere 3 ay erteleme seçeneği sunan bu kredi kampanyasına, QNB Finansbank'ın resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi

30.000 TL ve üzeri acil para ihtiyacınızı karşılamak için de Garanti BBVA'ya başvurabilirsiniz. En az üç aydır sigortalı veya emekli olan vatandaşlar, gelir belgesi göstermeden kredi almaya hak kazanırlar. Bu promosyona katılmak isteyenler, başvurularını Garanti BBVA'nın resmi internet sitesi veya banka şubeleri üzerinden yapmalıdır.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi Bankası, kendi bünyesinden maaş alan veya kendi müşterisi olan vatandaşların başvuru işlemlerini Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden beş dakikadan kısa sürede tamamlayarak kabul etmektedir. Yapı Kredi mobil uygulamasından hafta sonları dahil dilediğiniz zaman kredi başvurusunda bulunabilir, gelir belgesi göstermeden 20.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Bankanın internet sitesinde faiz oranlarının yüzde 2,84'ten başladığı görülmektedir. Başvurunuz onaylandıktan sonra kredinizi koşulsuz ve anında Yapı Kredi Banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar