GÜNDEM

10 milyon emekliye yeni haber: Ziraat bankası ek ödeme verdi

10 milyon emekliye yeni haber: Ziraat bankası ek ödeme verdi

10 milyon emekliye yeni haber: Ziraat bankası ek ödeme verdi

Ziraat Bankası emekli maaşını kendi bankasından alan tüm vatandaşları için gerçekleştirmiş olduğu yeni kampanyada ek ödeme alacak olan tüm emeklilerin kendi Bankası üzerinden emekli maaşı almaları durumunda işlemlerini gerçekleştireceğini açıkladı. nakit ihtiyacınızın olması durumunda emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek Ziraat Bankası üzerinden kullanabileceğiniz bu kredilerde İhtiyaç Kredisi olarak sizlere verilecek olan ek ödemeler daha önce Kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış olan tüm vatandaşlar için verilmektedir. Ziraat Bankası banka hesabı olan tüm emekliler için başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında Kredi işlemlerini gerçekleştirerek uygun faizlerle ödemeler alacak olan tüm vatandaşlar için 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirilirken nakit kredi için sizleri 50.000 TL'ye kadar ödeme verileceği ve 36 ay vadeli gelir belgesiz olarak işlem yapılacağı açıklandı. mekli maaş hesapları üzerinden verilecek olan nakit kampanyalardan faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilirken İhtiyaç Kredisi kullandıracak olan vatandaşların Ziraat Bankası üzerinden almış oldukları emekli maaşı hesapları ile birlikte Kredi ödemeleri de 5 dakika içerisinde kendi banka hesaplarına yatırılmaktadır.

Ziraat Bankası banka hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte nakit kredi kullanabilecek ve nakit kredilerinizi İstediğiniz zaman hesaplarınıza yatırarak hemen alabileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar