GÜNDEM

10-20-30 bin TL ödeme almak isteyenler için yeni duyuru: Yapı kredi bankası hemen verecek! Şart yok…

10-20-30 bin TL ödeme almak isteyenler için yeni duyuru: Yapı kredi bankası hemen verecek! Şart yok…

10-20-30 bin TL ödeme almak isteyenler için yeni duyuru: Yapı kredi bankası hemen verecek! Şart yok…

10.000 TL ve 30.000 TL arasında nakit kredi ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında Yapı Kredi Bankası duyuru paylaştı ve nakit kredi ödemelerini hızlı bir şekilde vatandaşlara vereceğini duyurdu. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman bu banka üzerinden kredi ödemelerini alabilecekler ve nakit kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte bu kişilerin hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Yapı Kredi Bankası 10.000 TL ve 30 bin TL arasında gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirerek kredi puanı uygun olması durumunda Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden de ihtiyaç kredisi alabilmektedirler.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi işlemlerini gerçekleştirerek nakit kredi ödemesi alacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında banka sms ile hızlı bir şekilde kredi ödemesi veriyor ve vatandaşlara bu Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde hesaplarına yatırarak kullandırıyor. Yapı Kredi Bankası üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik doğum tarihi ve aylık gelirinizi yazarak 44 11 numarasına göndermeniz halinde Yapı Kredi Bankası üzerinden bireysel tüketici kredisi başvurusunu kısa mesaj atarak başlatmış oluyorsunuz.

Yapı Kredi Bankası Cep telefonunuz üzerinden atmış olduğunuz mesajda onay mesajı gelirse sizlere verilecek olan kredi limitleri en yakın banka şubesi üzerinden kimliğinizle birlikte kullanmanıza olanak sağlanmaktadır. Yapı Kredi Bankası şubelerine giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte ayrıca kredi başvurusu da yapabilir veya bankanın internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurabilir ve güncel faiz oranlarını yine kendi resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar