GÜNDEM

0,79 Faizle 120 Ay Vadede Ödeyebileceğiniz Kredi Açıklandı! Devlet Vatandaşa Destek Çıkıyor!

Konut için verilen kredilerde hem güçlendirme hem de kentsel dönüşüm imkanı sunuluyor. 0,79 faizle 1 milyon TL'den fazla kredi çekebileceksiniz. Devlet, kamu bankaları aracılığıyla vatandaşına destek olmakta.

0,79 Faizle 120 Ay Vadede Ödeyebileceğiniz Kredi Açıklandı! Devlet Vatandaşa Destek Çıkıyor!

Düşük faizli kredi arayışı içerisinde olanlar için önemli bir fırsat sunuldu. Devletin sağladığı kentsel dönüşüm ve konut güçlendirme kredilerine ilişkin detaylar paylaşıldı. 120 ay vadeli kredi için düğmeye basıldı. Bundan sonraki süreçte artık krediler daha düşük faiz ile verilecek. Üstelik kamu bankaları kredi paketleri konusunda öncülük ediyor.

0,79 Faizli Kredi İmkanı!

0,79 faizli kredide toplam 1 milyon 250 bin TL'ye kadar işlem yapabileceksiniz. Kentsel dönüşüm kredisi olarak geçen bu paket, büyük talep görmekte. 120 ay vadede ödeyeceğiniz için de ödeme planı oldukça esnek tutulmakta.

Ev Onarım ve Güçlendirme İçin 320 Bin TL!

Konut güçlendirme kredisinde ise kredi miktara 320 bin TL'ye kadar çıkmakta. Bununla birlikte faiz oranı da 0,99 olarak açıklandı. Sunulan kredi fırsatının yanı sıra sizler de düzenli olarak ödeme yaparak kredinizi uygun planlar eşliğinde tamamlayabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar