GÜNDEM

0,69 Faizli 1 Milyon TL Konut Kredisi! Hem de 2 Yıl Geri Ödemesiz Verilecek!

Milyonlarca vatandaşa düşük faizli ve yüksek miktarda kredi için sevindiren haber geldi. 2 yıl geri ödemesiz şekilde konut kredisi çekebileceksiniz. İstanbul'da dönüşüme katılacak olan daireler için İBB Meclisi'nde Tevfik Göksu'dan önemli açıklama geldi.

0,69 Faizli 1 Milyon TL Konut Kredisi! Hem de 2 Yıl Geri Ödemesiz Verilecek!

1 milyon TL'lik konut kredisi için 0,69 faiz ile değerlendirmek isteyenler adına önemli bir açıklama yapıldı. İBB Meclisi'nden gelen açıklamada AK Parti Grup Başkanvekili ve aynı zaman Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İstanbullulara seslendi. Yaşadıkları konutu dönüştürmek isteyenler için uygun kredi seçeneklerinin sunulacağını aktardı.

0,69 Faiz Oranlı Konut Kredisi Hazır!

İstanbullulara verilecek 1 milyon TL değerinde ve 0,69 faiz oranlı kredi için işlemler başlatılacak. Öte yandan başvurularda ayrım yapılmaksızın kredi verileceği belirtildi. 2 yıl geri ödeme olmayacağı için İstanbullu vatandaşların daha rahat bir şekilde ödeme planı oluşturacağı da gelen bilgiler arasında.

İstanbulluya 1 Milyon TL'lik Kredi!

Eğer İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar, konut dönüşümüne katılmak istiyor ise 1 milyon TL'li krediyi kullanabilecek. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevik

Göksu'nun açıklaması aşağıdaki gibidir:

“İstanbul’da yapısını dönüştürmek isteyen her bir vatandaşımıza, en az 1 milyon lira olmak üzere 2 yıl geri ödemesiz 0,69 vadeyle para verilecek. Hiç kimseye ayrım yapılmaksızın. Eğer ada bazında dönüşüm yapmak isteyen bir şirket olursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, şirketin ilgili kriterleri yerine getirmesi kaydıyla şirkete de aynı şekilde inşaat yapım kredisi verilecek. Üçüncüsü ise kiracıların sorunlarını ortadan kaldırmak için devletin yap-işlet-devret modeliyle kiralama sisteminin de ayrıntılarını Sayın Bakanımız açıklayacak, bir usul getirilecek. Detayları da yarın ya da diğer gün Maliye ve Hazine Bakanımız tarafından açıklanacak. İstanbul’a ve ülkemize hayırlı olsun.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar