GÜNDEM

0.49 , 0.59 , 0.79 ve 0.99 oranlarıyla düşük faizli krediler verilecek

Bankalardan Düşük Faiz Oranlı Kredi Kampanyaları: Bankalardan yeni düşük faizli kredi kampanyaları başladı.

0.49 , 0.59 , 0.79 ve 0.99 oranlarıyla düşük faizli krediler verilecek

Bankalardan Düşük Faiz Oranlı Kredi Kampanyaları: Bankalardan yeni düşük faizli kredi kampanyaları başladı. Kampanya kapsamında 0.49 , 0.59 , 0.79 ve 0.99 oranlarıyla düşük faizli krediler verilecektir. Bu kampanyayı duyan vatandaşın yüzü güldü. Ekonomik olarak dalgalanmalar yaşanan bu günlerde müjdesi verilen bu kampanya vatandaşların oldukça ilgisini çekti.

Kampanya kapsamında ki banka, düşük faiz oranlarından faydalanmak için kredi başvurusu yapan müşterilerine başvuru sonuçlarını hızlı bir şekilde bildirecek. İhtiyaç kredisine başvuran müşterilerin kredi notlarına bakılır ve kredi notu düşük müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz. Vatandaşlar kredi başvurusunu bankanın herhangi bir şubesinden veya resmi internet sitesinden yapabilir. Kredi alma şartlarını sağlayan vatandaşların başvuruları hızlı bir şekilde onaylanır.

Kampanya dahilinde verilecek olan bu krediler;

0.49 ve 0.59 oranları borç kapatma kredisi

0.79 oranı konut kredisi

0.99 oranı ise ihtiyaç kredisi olarak müşterilerin tercihine sunulur.

0.49 ve 0.59 Faizli Krediler

0.49 ve 0.59 faizli krediler, borç kapatma kredisi olarak vatandaşlara sunulur. 100.000 TL’ye kadar varan borç kapatma kredisi, belirlenmiş olan özel bankalardan ve kamu bankaları üzerinden düşük faiz oranları gözetilerek vatandaşlara verilecektir. Verilen bu krediler ile bankanın belirlemiş olduğu şartlara uygun olan vatandaşların kredi kartı borçları ve ihtiyaç kredileri kapatılacak. Bu borçlar kapatıldıktan sonra müşterilere hızlı bir şekilde bigilendirme gelecek ve aldıkları krediyi kullanacaklardır. Banka, borç kapatma kredilerinde sadece banka borcunun kapatılması için kredi verecektir.

0.79 Faizli Krediler

0.79 faizli krediler, konut kredisi olarak vatandaşlara sunulur. Bu krediye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, düşük faiz oranlarına sahip hızlı bir şekilde kredi alabilecekler. Müşteriler, 120 ay vadeli konut kredisi almak isterlerse bu krediyi 500.000 TL’ye varan sıfır ev alımları için kullanabilecekler. Vatandaşlar, alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde sekseni civarında kredi kullanabilecektir.

0.99 Faizli Krediler

0.99 faizli krediler, ihtiyaç kredisi olarak vatandaşlara sunulur. Bu faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar kredi verilecektir. Vatandaşların almış oldukları ihtiyaç kredisini kullanabilmeleri için yüksek sigorta primi almış olmaları ve banka kredi notlarının yüksek olmalası gerekiyor. Aksi takdirde kredi başvuruları onaylanmayacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar