GÜNDEM

0-2-4-8-6 TC hanesi son rakamlarına göre ödemeler yapıldı! Bankalar duyurdu: 76.000 TL ödenecek

Tc kimlik numarası üzerinden 76000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşları iki banka tarafından duyuru paylaşıldı.

0-2-4-8-6 TC hanesi son rakamlarına göre ödemeler yapıldı! Bankalar duyurdu: 76.000 TL ödenecek

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler yapılacağı duyuruldu. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilere belirli şartlara uygun olarak kredi ödemeleri verilmektedir. 

2 banka tarafından da kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama önemli olacak ve kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama sonrasında alınacak olan krediler, hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara kredi notuna bakarak onay vermektedir. 

Denizbank, İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Denizbank kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için hemen hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi veriyor. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu bankadan, dilediğiniz zaman kredi onayı alabilirsiniz. 

Cebimde kredi kampanyasına başvurunuzu gerçekleştirmek için kredim yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazın tekrardan boşluk bırakın ve doğum tarihinizi yazarak, 32 80 numarasına mesaj gönderin. 

Gönderilen mesaj sonrasında ne kadar kredi onay aldığınızı görecek, banka şubelerinden veya hesabınız varsa, mobil uygulamadan onaylı tutarı kullanabileceksiniz. 

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için de cep telefonları üzerinden SMS atarak veya banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden başvuru yaparak, kredi ödenmektedir. 

Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmanız durumunda da kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte ne kadar kredi onayı alacağınızı hemen görebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar