TELEVİZYON

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan şiddet itirafı:Babam hortumla vuruyordu

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Youtube programına konuk olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, çocuk yaşlarda yaşadığı zorlukları anlattı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan şiddet itirafı:Babam hortumla vuruyordu - Sayfa 1

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 18 yaşına kadar annesine 'teyze' demek zorunda kaldığını ve 3-4 yaşlarındayken, öz babasının kendisini tuvalete kapatıp hortumla dövdüğünü söyledi.Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Youtube programına konuk olan Esmersoy yaşadıklarını şöyle anlattı:

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan şiddet itirafı:Babam hortumla vuruyordu - Sayfa 2

"Annem başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar anneme 'Teyze' demek zorunda kaldım. Üvey babam çok muhteşem bir insandı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan şiddet itirafı:Babam hortumla vuruyordu - Sayfa 3

Onun hakkını ödeyemem ama annemin hakkını bilmiyorum. Hatta bir gün anneme yanlışlıkla 'Anne' dediğim için tokat yedim. 18 yaşımda annem 'Artık bana anne diyebilirsin' deyince yaşadıklarımı sorgulamaya başladım.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan şiddet itirafı:Babam hortumla vuruyordu - Sayfa 4

Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum. Babalarıyla ilişkileri çok iyi olan kız arkadaşlarım hayata karşı daha güvenli, hayatlarına giren erkeklerle daha rahat olabildiklerini gördüm. Babayla ilgili sorunları çözemedim.