GÜNCEL

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları! Milyonlarca takipçileri var

Dünyanın en bilinen ve en büyük video paylaşım sitesi Youtube'da da çok takipçili ve fenomen hesaplar var. Ancak onların adı fenomenden ziyade "Youtuber" olarak geçiyor. Biz de Türkiye'nin en ünlü Youtuber'larını sizler için derledik.

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları! Milyonlarca takipçileri var - Sayfa 1

Enes Batur da en nihayetinde bir gamer. Ancak nasıl ki her futbolcu, her oyuncu bir değilse, Enes Batur da diğer Youtuber'lardan ayrılıyor. Oyun oynadığı kanalın dışında açtığı başka bir kanalda da takipçilerine eğlenceli videolar çekiyor. Şimdi sıkı durun; Enes Batur'un oyun kanalında 8 milyon 900 bin, kendi kişisel kanalında ise 950 bin takipçisi var. Bir kez daha sıkı durun, Enes Batur 1998 doğumlu! Başarılar arkadaşlar.

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları! Milyonlarca takipçileri var - Sayfa 2

ORKUN IŞITMAK Türkiye'de Youtuber'lık müessesesinin ilk üyelerinden. Hemen her tarzda video çeken Orkun Işıtmak'ın en viral olan videoları ise ' Yabancı şarkılar Türkçe olsaydı' serisiydi. An itibariyle Orkun Işıtmak'ın 5 milyon 800 bin takipçisi bulunmakta. Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödül Töreninde "En iyi Youtuber" ödülünü aldı.

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları! Milyonlarca takipçileri var - Sayfa 3

URAS BENLİOĞLU Hani şu Amerika'da falan görüp, hayran olduğunuz neşeli deney videoları var ya, onları Türkiye'de yapan Youtube hesabı 'Pratik Bilgiler'. Hesap daha sonra Uras Benlioğlu'nun kendi ismiyle yayına devam etti. Uras Benlioğlu yaklaşık 5 yıldır yaptığı çılgın deneylerle en yaratıcı Youtuber'lardan birisi oldu. Zaten daha önceden spikerlik, haber muhabirliği ve seslendirme sanatçılığı yapması video konusunda gözle görülür bir farkındalık yaratıyor. Pratik Bilgiler hesabının an itibariyle 2 milyon 221 bin takipçisi bulunmakta.

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları! Milyonlarca takipçileri var - Sayfa 4

AĞIR MİMAR 'Ağır Mimar' ismiyle Youtube'da 550 bine yakın takipçisi olan Ömer Şanlı, 1993 doğumlu bir mimarlık öğrencisi. Enerjik, sempatik ve güler yüzlü yapısıyla büyük bir hayran kitlesi oluşturan Ağır Mimar, özellikle mimarlık eğitimi almayı düşünen öğrenci adaylarına, bölüm hakkında mizah soslu bilgiler veriyor.