GÜNCEL

Türk gazetecilerin ABD'de yayın telaşı

Başbakan Binali Yıldırım'la birlikte ABD ziyaretine katılan gazeteciler Türkiye saatiyle yayına bağlanabilmek için araçlarını durdurup yolda telefonlarıyla canlı bağlantı yaptılar.

Türk gazetecilerin ABD'de yayın telaşı  - Sayfa 1

Başbakan Binali Yıldırım'ın önemli açıklamalarda bulunduğu ABD gezisinde kendisine eşlik eden gazeteciler önce yayın yaptı sonra da objektiflere böyle poz verdiler. Başbakan'ın Basın Müşaviri Sinan Çetin, bir müşavirden çok bir gazeteci refleksiyle gazetecilerin yayınlarını sağlıklı yapabilmesi için koşturdu. Sinan Çetin'in bir meslektaşının bile arkada kalmaması için verdiği çaba gazeteciler tarafından takdirle karşılandı.

Türk gazetecilerin ABD'de yayın telaşı  - Sayfa 2

Washington'da gazetecilerle birlikte sabah yürüşüne çıkan Başbakan Binali Yıldırım'a yürüyüş sonrası kameralar canlı yayın için çevrilmiş fakat Binali Yıldırım canlı yayına değil yürüyüşe ve sohbete çıktıklarını ifade ederek yayın yapmamıştı. Sonrasında ise televizyonların genel yayın yönetmenleri Binali Yıldırım'ın açıklamalarını tek tek kanallarına canlı bağlanarak anlattılar.

Türk gazetecilerin ABD'de yayın telaşı  - Sayfa 3

Habertürk Tv Genel Müdürü Veyis Ateş... Yıldırım-Pence görüşmesini Habertürk ekranlarında aktarırken...

Türk gazetecilerin ABD'de yayın telaşı  - Sayfa 4

NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri... Normalde çok neşeli ve ekip arkadaşlarıyla uyum içerisinde görülen Nermin Yurteri haber sözkonusu olduğunda ekibin en agresif ismi olabiliyor. Haber onun için her şeyden önce geliyor...