GÜNCEL

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı!

Yasak Elma dizisinin Halit'i Talat Bulut'un set çalışanını taciz ettiği öne sürülmüştü. Bulut iddiaları yalanlarken olay yargıya taşınmıştı. Olay sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı? İşte haberin tüm detayları...

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı! - Sayfa 1

Yasak Elma dizisinin Halit'i Talat Bulut'un set çalışanını taciz ettiği öne sürülmüştü. Bulut iddiaları yalanlarken olay yargıya taşınmıştı. Olay sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı? İşte haberin tüm detayları...

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı! - Sayfa 2

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde Bulut'un kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiaları sonrası olayın yankıları sürüyor. Gelişmelerin ardından Bulut'un kendisi, set arkadaşları ve avukatı olay hakkında görüşlerini bildirmişti. Son olarak ise aralarında Ahu Öztürk, Kenan Tekeş, Seren Yüce ve Tolga Karaçelik gibi isimlerin olduğu 56 yapımcı ve yönetmen Bulut'a film ve dizilerinde yer vermeyeceklerini bildirdi.

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı! - Sayfa 3

''SESSİZ KALMAYALIM'': Dizi setinde 62 yaşındaki Bulut tarafından taciz edildiğini öne süren Özge Ş. olay hakkında yaptığı ilk açıklamada, "Arkadaşlarımız tacize maruz kaldığı zaman, korkup susuyorlar. ‘Karşımızdaki oyuncu, hukuki yollara başvursak da onalar lehine kararlar verilir’ diyorlar. ‘Oyuncular ünlü olduğu için iftira atmakla suçlanırız’ diye düşünüyorlar. Ama ben bunu dile getirdikten sonra Talat Bulut’la daha önceden sorun yaşayan başka kadınlarla da tanışmış oldum, onlar da korktukları için sustuklarını söylediler. Karşımızdaki oyuncu olabilir ama bundan sonra kimsenin susmasını istemiyorum. Kadın olduğumuz için bunların başımıza gelmesine sessiz kalmayalım" ifadelerini kullandı.

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı! - Sayfa 4

''ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUM'': İddiaları yalanlayan Bulut şu sözlerle yanıt verdi: "Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım"