TELEVİZYON

Survivor 2020 ünlüler-gönüllerin ilk yarışmacısı Ersin Korkut kimdir, aslen nereli?

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin Şubat ayında ekrana geleceğini duyurdu. Ünlüler-gönüllüler formatında gerçekleşerek yarışmanın ilk ünlüsü ise Ersin korkut oldu. Peki kimdir Ersin Korkut?

Survivor 2020 ünlüler-gönüllerin ilk yarışmacısı Ersin Korkut kimdir, aslen nereli? - Sayfa 1

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2020'nin başlangıcı için kesin tarih verdi. Ilıcalı, 'Survivor'ın 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacağını duyurdu.Yeni sezon yarışmacılarından ilk ismin Ersin Korkut olduğu açıklandı. Ersin Korkut kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Survivor 2020 ünlüler-gönüllerin ilk yarışmacısı Ersin Korkut kimdir, aslen nereli? - Sayfa 2

Ersin Korkut, 1977yılında, Hakkari’de dünyaya geldi. Babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ev hanımıdır. 5 kardeştirler. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari’de tamamladıktan sonra aynı şehirde bir süre taksi şöförü olarak çalışan Korkut, iş bulmak amacıyla1998 yılında İstanbul’a taşındı. 

Survivor 2020 ünlüler-gönüllerin ilk yarışmacısı Ersin Korkut kimdir, aslen nereli? - Sayfa 3

Yılmaz Erdoğanîn dayısının oğlu olan Korkut, İstanbul’a geldiğinde bir iş bulmak için uğraşan ve gazete gördüğü ilanı değerlendirerek Merter semtinde bulunan bir pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başladı.

Survivor 2020 ünlüler-gönüllerin ilk yarışmacısı Ersin Korkut kimdir, aslen nereli? - Sayfa 4

Korkut’un şansı, akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın kendisini BKM kadrosuna alması ile döndü. BKM’de çeşitli işlerde görev alan Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak görev yaptığı sırada Yılmaz Erdoğan’dan izin alarak oyunda ufak bir rol alarak sahneye çıktı.