GÜNCEL

Star TV'nin 'Kiralık Aşk' sevdası dinmiyor!

Star TV, geçen sezon final yaptırdığı Kiralık Aşk'ın yerine yaz sezonunda Kiralık Aşk'ın kopyası iki dizi birden koydu... Dolunay ve Ateş Böceği yarışı nasıl bitecek?..

Star TV'nin 'Kiralık Aşk' sevdası dinmiyor! - Sayfa 1

Gazeteciler.Com daha önce Star TV'nin yeni dizisi Dolunay ile geçen sezon final yapan Kiralık Aşk arasındaki benzerlikleri gündeme getirmiş ve "Dolunay, Kiralık Aşk'ın kopyası mı diye sormuştu... Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, sadece Dolunay'ın değil, Star TV'nin yeni başlayan yaz dizisi Ateş Böceği'nin de Kiralık Aşk kopyası olduğunu yazdı... Ateş Böceği'nin bazı sahneleri bire bir Kiralık Aşk kopyası çıktı... İşte Mustafa Doğan'ın "Kiralık Aşk sevdası" başlıklı o yazısı:

Star TV'nin 'Kiralık Aşk' sevdası dinmiyor! - Sayfa 2

Efendim, Star TV’nin yaz ekranı için hazırladığı iki diziyi, “Ateşböceği” ve “Dolunay”ı izleyince bu hisse kapılmamanız mümkün değil. Önce “Ateşböceği”ne bir bakalım… Dizinin temeli zengin ve yakışıklı avukat ile sevimli ve güzel taksici üzerine kurulu. Her Türk dizisinde olduğu gibi sağlam bir temele, zengin- fakir aşkına dayalı! Biraz geriye gidersek aslında çıkış noktası, biraz “Şoför Nebahat”, biraz da Tarık Akan ve Necla Nazır’lı “Ateş Böceği”.

Star TV'nin 'Kiralık Aşk' sevdası dinmiyor! - Sayfa 3

Esas kızımız Nilay Deniz, esas oğlanımız ise Seçkin Özdemir. Genel olarak bakarsak hikâyede izleyiciyi rahatsız eden bir nokta yok. İkilinin performansları da hiç fena değil. Ancak, en sevdiğiniz yemek bile olsa sürekli aynı şeyi yiyince yaşanan bir tat almama durumu var ya, izlerken o hisse kapılıyorsunuz. Yoklukta izlenir mi? İzlenir. Daha ileriye gidebilir mi? Hiç sanmıyorum.

Star TV'nin 'Kiralık Aşk' sevdası dinmiyor! - Sayfa 4

AYNI DUYGUDA VE AYNI LEZZETTE İKİ İŞ Gelelim Dolunay’a… Efendim “Dolunay”da da senaryomuz zengin-fakir aşkı üzerine kurulu. Tıpkı “Kiralık Aşk”ta ve “Ateşböceği”nde olduğu gibi. Burada kızımız şoför değil, aşçı. Oğlumuz da avukat yerine işadamı. Sevimli ve güzel kızımız, kuralcı ve takıntılı işadamımızın mutfağında çalışmaya başlıyor. Bir süre birbirlerini görmüyorlar. Sonra yolları kesişiyor.