GÜNCEL

Show TV'nin yeni dizisi Nöbet, Savaşçı'nın çakması mı? Şok iddia

SHOW TV'nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü asker dizisi Nöbet'in ilk bölümü Pazar akşamı yayınlandı. Başarılı oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin senaryosunun, yine aynı gün yayınlanan FOX'un Şavaşcı dizisi ile benzerliği yok artık dedirtti.

Show TV'nin yeni dizisi Nöbet, Savaşçı'nın çakması mı? Şok iddia - Sayfa 1

Show TV'nin haftalar öncesinden tanıtımlarını yayınladığı olaylı dizisi Nöbet 1. bölümü ile ekran macerasına başladı. Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kürşat Alnıaçık gibi isimlerin olduğu dizinin konusu ise izleyiciye çok tanıdık geldi.

Show TV'nin yeni dizisi Nöbet, Savaşçı'nın çakması mı? Şok iddia - Sayfa 2

Nöbet'in Fox TV ekranlarında 2 sezondur devam eden ve pazar günleri reyting listelerinde üst sıralarda olan Savaşçı dizisi ile benzerliği ile dikkat çekti.

Show TV'nin yeni dizisi Nöbet, Savaşçı'nın çakması mı? Şok iddia - Sayfa 3

Ayrıca her iki dizi de ilk bölümünde aynı konuya yer vermesi de dizi severlerin dikkatinden kaçmadı. Nöbet dizisinin ilk sahnesini izleyenler Savaşçı dizisi ile benzerliği görünce yok artık dedi.

Show TV'nin yeni dizisi Nöbet, Savaşçı'nın çakması mı? Şok iddia - Sayfa 4

Nöbet dizisi de Savaşçı dizisinin ilk bölümünde olduğu gibi bir şehitin hikayesine yer verdi. Savaşçı’da Kopuz Albay yağmur altında bir askerinin evine giderek o yürek yakan haberi veriyordu.