GÜNCEL

Şeyma Subaşı: Acun aşık olunmayacak insan değil

Acun Ilıcalı'nın dünyaevine girmeye hazırlandığı Şeyma Subaşı, Elele dergisine röportaj verdi. "Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler." dedi.

Şeyma Subaşı: Acun aşık olunmayacak insan değil - Sayfa 1

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın dünyaevine girmeye hazırlandığı Şeyma Subaşı, Elele dergisine röportaj verdi. "Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler." dedi.

Şeyma Subaşı: Acun aşık olunmayacak insan değil - Sayfa 2

- Nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz? - Hiçbir zaman evlilik odaklı bir insan olmadım. Evliliği çok fazla hayal etmedim. Bana ilk kez gelinlik denerken nasıl bir gelinlik hayal ettiğimi sorduklarında, hiç gelinlik hayal etmediğimi fark ettim. Acun’dan önce de o hayallere hiç girmedim, giremedim. Belki yengeç burcuyum, olmalıydı, arkadaşlarımın hepsinin de vardı ama benim olmadı. Belki de bana bu hayal kurdurtulmadı.

Şeyma Subaşı: Acun aşık olunmayacak insan değil - Sayfa 3

- Şeyma Subaşı oyuncu değil, şarkıcı değil, iş kadını değil, gazeteci değil; ama bizim hayatımızda. İnsanların durumu Acun ile ilişkilendirmesi normal aslında. Peki bunun sizde Acun’dan başka yanıtı var mı? - Acun her zaman çevresine de der ki, evet Şeyma Subaşı ismini benimle beraber duydunuz, ama kendini geliştiren, beni bir şekilde kullanmadan adını var etmeye çalışan bir yandan da kendisidir. Ablam bile bana ‘senden ilham alıyorum’ diyor. Tüm arkadaşlarım da bunu söylüyor. Yön veren insan gibi oldum. Tabii bunun Instagram ile ilgisi büyük.

Şeyma Subaşı: Acun aşık olunmayacak insan değil - Sayfa 4

- Her şey mi harika! Zor yanları var mı Acun ile birlikte olmanın? - Şöyle; adam 20 saat çalışıyor neredeyse. Adamın ‘dur’u yok. Her zaman Acun’un işi, toplantıları var. Bu hayatı biz de yaşıyoruz da, tabii ki Acun çok çalıştığı için yaşıyoruz. Ben gerçekten Acun gibi işine sarılan bir adam daha bilmiyorum. İnanılmaz bir beyin vermiş Allah ona ve o da çok iyi kullanıyor.