DİZİ DÜNYASI

Sefirin Kızı Survivor dibe çakıldı Maraşlı Yasak Elma Çukur'a fark atıp zirve bakın kimin oldu

8 Mart 2021'in reyting sonuçları Sefirin Kızı ve Survivor'u hüsrana uğrattı. Maraşlı, Çukur ve Yasak Elma ise reytinglerde istediği başarıyı sağlayamadı.

Sefirin Kızı Survivor dibe çakıldı Maraşlı Yasak Elma Çukur'a fark atıp zirve bakın kimin oldu - Sayfa 1

8 Mart 2021'in reyting sonuçları Sefirin Kızı ve Survivor'u hüsrana uğrattı. Maraşlı, Çukur ve Yasak Elma ise reytinglerde istediği başarıyı sağlayamadı.

Sefirin Kızı Survivor dibe çakıldı Maraşlı Yasak Elma Çukur'a fark atıp zirve bakın kimin oldu - Sayfa 2

Yamaç ile Amca arasındaki adı konmayan savaşın daha da belirginleştiği, bu durum karşısında Vartolu ve Yamaç’ı yıllar önce olduğu gibi yeniden karşı karşıya geldiği Çukur reytinglerde yükselişe geçse de rakibi karşısında zirveye yerleşemedi. 

Sefirin Kızı Survivor dibe çakıldı Maraşlı Yasak Elma Çukur'a fark atıp zirve bakın kimin oldu - Sayfa 3

11 Ocak'ta ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Maraşlı reytinglerde zirve yarışına girmeye çalışıyor. Kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Kılıç, Kerem Atabeyoğlu'nun yer aldığı Maraşlı reytinglerde geçtiğimiz haftaki yerini korudu. 

Sefirin Kızı Survivor dibe çakıldı Maraşlı Yasak Elma Çukur'a fark atıp zirve bakın kimin oldu - Sayfa 4

Şahika, Hasan Ali’yle evli olmasının tüm avantajlarını kullanmaya başladığı Yasak Elma'nın dün akşamki bölümü reytinglerde hüsrana uğradı. Sevilen dizi haftalardır zirve yarışına dahil olamadı. Diziden ayrılan isimler ve konudaki değişikler sebebiyle seyirci diziden uzaklaşmaya başladı.